Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barrakuda...

asteroida uderzy w Ziemie w 2036

Polecane posty

Gość barrakuda...

slyszeliscie o tym?

Gość barrakuda...
zrodlo to nie byle kto: N A S A

Nie no fajnie. Jeszcze niech podadzą godzinę to wyjdę na dach i będę podziwiać ;)

Gość barrakuda...
Mysia przejrzalas link ktory podalam? slyszala kiedykolwoek o czyms takim jak NASA?

Link który podalaś? Jajca sobie robisz? :P nie no ja nie wiem co to NASA musisz mnie oświecić chyba :classic_cool:

Gość barrakuda...
"Link który podalaś? Jajca sobie robisz? " chyba na tym skoncze Twoja dyskusje skoro nawet nie rozpoznajesz naukowych publikacji ;)

Gość barrakuda...
Mysia a tak w ogole skoro nie masz pojecia o temacie to po co mi go zasmiecasz? idz sobie podyskutowac na topiku o FASOLKACH :classic_cool:

Nie laleczko mi się nie chce logować po prostu tam a bez logowania mogę sobie popatrzeć na ''google docs'' poza tym mam w dupie te wszystkie asteroidy, eeeh nie macie innych problemów to się tym przejmujecie... żyj tym co jest dzisiaj i teraz a nie myślisz o jakiejś ateroidzie która może wcale się nigdy nie ukaże Tobie na oczy :o

Gość barrakuda...
taaa jasne nie chce ci sie logowac :D

nie kur­wa nie wiem co to NASA i nie wiem co to asteroida więc strugam pajaca i czekam aż ktoś mnie oświeci :classic_cool:

Gość akacjaa111
Przeczytałam z grubsza abstrakt, ale to chybe jeszcze nic pewnego, muszą dokłdanie wyznaczyć tę trajektorię (jeśli dobrze zrozumiałam) - oświeć mnie jakby coś;) Nie ma co się martwić , do tego czasu z pewnością jakaś inna nas "ustrzeli", bo tak naprawdę to co oni badają, to nawet nie jest 1/100 z możliwych

Gość 7878979878
słyszałam, ale moze uderzyc, nie wiadomo czy tak się stanie...

Gość 7878979878
"Apophis zbliży się do Ziemi na odległość 37,000 kilometrów 13 kwietnia 2036 roku. Tego dnia może nastąpić kolizja z naszą planetą" - powiedział rosyjskiej agencji RIA Novosti Leonid Sokołow, profesor z petersburskiego uniwersytetu. Naukowiec zaznaczył, iż na chwilę obecną nie dysponujemy metodą badawczą pozwalającą obliczyć dokładną trajektorii lotu obiektu.

Gość akacjaa111
no cóż, wszyscy kiedyś umrzemy.....

w obecnej chwili szanse na uderzenie w Ziemie oceniane sa jako bardzo nikle ale tak naprawde ciezko obliczyc trajektorie m.in. ze wzgledu na brak dokladnych danych o fizycznych wlasciwosciach obiektu

Gość 7878979878
mi się zdaje że to jakieś cenntra walcza o środki finansoe i wyolbrzymiają problem.

Gość piwa nie lubię
nie mogę się doczekać 🖐️

Gość 3paolka1990
Naukowcy zapowiadają, że już w kwietniu 2013 r. będą dokładnie zanane wszystkie szczegóły dotyczące uderzenia asteroidy w Ziemię, wszystkie informacje znane obecnie można znaleźć na http://formlinkus.com/news0042.php