Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miki100

czy jest tu jakis lekarz???

Polecane posty

Gość lekarz- Tadek
:)

Gość no tak Max
on jak doradzi to wiór z Ciebie zostanie i w krotkim czasie wyprowadzi Cie na drugi świat. Czego oczekujesz od lekarza ?

mam zawroty głowy od 8 dni i ropieje mi prawe oko ponadto razi mnie światło

" no tak Max on jak doradzi to wiór z Ciebie zostanie i w krotkim czasie wyprowadzi Cie na drugi świat. Czego oczekujesz od lekarza ?" Wcale nie:P.Jak ja zastosowołem na sobie to stwierdziłem ze się znacznie poprawiło:classic_cool:.Niestety ale nie na tym na czym mi najbardziej zależało:O. A na zawroty głowy proponuję zdrową dietę-problemów z główką bez wyraźnej,oczywistej przyczyny prawie nigdy nie mam:classic_cool:.Zawroty głowy tylko w czasie głodówki jak wstanę:classic_cool:.Co nie jest aż takie dziwne;).

Gość lekarz- Tadek
a jak na co dzień się odżywiasz?

Idź do lekarza, nawet jak by tu jakiś lekarz był to Ci recepty nie wypisze na leki. Pewnie masz jakieś zapalenie ostre.

Gość lekarz- Tadek
ok. ale czy jesz biała make? biały cukier? słodycze? co pijesz? to ma znaczenie co wkłady to ust bo tym sie odżywia organizm i buduje z tego komórki ciała

Gość lekarz- Tadek
czyli wcześniej miałaś fatalna dietę bo jeśli zachorowaliśmy to dowód złego odżywiania co dasz organizmowi to On z tego będzie żył wiec jedzenie ma kolosalne znaczenie zdecydowanie ogranicz wędliny do 2 kotletów tygodniowo zastąp je raczej rybami, pij kefir i jedz twaróg, warzywa i owce, orzechy, migdały, słonecznik nie pij kawy.Musisz oczyścić organizm z toksyn w tym celu np: pijemy naturalne soki z warzyw wyciśnięte z sokowirówki