Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde no ja juz nie wiem

ALLEGRO - OCENA SPRZEDAŻY

Polecane posty

nie rozumiem kompletnie:O Odpisuję na maile praktycznie natychmiast, bo nie pracuję więc mam czas właściwie najpóźniej to i tak zawsze tego samego dnia. Zawsze informuję o tym, że przesyłka została przeze mnie nadana i o jakim numerze. Przesyłki nadaję zawsze tego samego dnia, gdy pieniądze zostają zaksięgowane na moim koncie więc nie wiem jak można szybciej jeszcze wysłać? A tu okazuje się, że ludziom i tak w tej kwestii coś nie pasuje, bo czytam dzisiaj jakieś "ale" kupujących w tej tabelce z oceną sprzedaży i są to "ale" INNY POWÓD:O Oczywiście mam same pozytywy, ale skoro są takie "ALE", to dlaczego nikt nie potrafi zwrócić się z tym bezpośrednio do mnie? Czy może jednak psucie komuś oceny sprzedaży to coś fajnego co leży w naturze Polaków?:O

Gość spod znaku panny
nie przejmuj się :-),kupuję na allegro i na gwiazdki nie zwracam uwagi,trafiają się popieprzeńcy,którzy po tygodniu wystawiają negatywa,bo towar nie doszedł...

Gość UJJUJJJ
POLACY SĄ ZAWISTNI ZAZDROSNI I RZADKO COKOLWIEK POCHWALĄ

no chyba faktycznie tylko tak można to tłumaczyć, bo skoro nie mają zastrzeżeń co do samego przedmiotu, który kupili, to co pozostało?:O

Gość ffgfgfgfg
a co sprzedajesz?

Gość salianka
Może wina leży po stronie poczty - częstos ona przetrzymuje paczki lub źle je nadaje co wydłuża czas dostawy.A jak ktoś jest niekumaty (tzn.nie łapie,że skoro paczkę nadałaś to nie masz na nią wpływu) to pisze takie bzdury.

Gość no ale przecież chyba widać wy
raźnie kiedy paczka była nadana ale może właśnie niektórzy nawet o tym nie pomyślą

Gość no ale przecież chyba widać wy
chodzi mi o to, że jest stempel pocztowy z data nadania