Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajszczyzna

chętnie powróżę

Polecane posty

Gość ania_misiaa
czy w związku z tym że w 2015 bedą jakieś kłopoty z zajściem w ciąże?

witajmampytanie narazie postaaawilaam na prace, nie wygla to ladnie, niestety czasu kaarty nie pokazaly ale saadze ze jakis pan zaaaproponuje Ci prace za granica... nie bedzie latwo.....

Gość Ciekawska Kaśka
Czy uda mi się rzucić palenie w najblizszym czasie?

Gość Mała miła błyskotka
Dziękuję :D Szczera prawda ;) Ale miałam nadzieję ;) Pozdrawiam

taka sobie mała pchła ojjj dopiero za rok w czerwcu staniesz naa nogi. uważaj na pazdziernik, listopad i grudzien.. wyjaatkowo "szczupło bedzie w portfelu" co do uczuc stawialam rowniez na rok. jakis pan sie pojawi, naawet dwóch, ale Ciebie beda ograniczac fundusze, moze to jakis zamozny facet bedzie... mimo wszystko to napewno jeszcze nie ten 'docelowy'

Gość marzena28,03,87
jak moje finanse poprawia sie marzena28,03,1987

Gość paula1805
czy męzczyzna o którym myslę jest gajem czy jest mną zainteresowany?

Gość paula1805
moja data 18.05.1980, jego 04.06.1970 z gory dziekuje

Gość boli ....
prosze pomóż!!!! alicja 23.12.82... konrad31.10.79....czy on do mnie wróci???z góry dziekuje

Gość Joaśka Aśka
Joanna ur. 24.07.1989r. Kiedy rzucę palenie?

Gość witajmampytanie
dziekuje za odpowiedz,bede sie za panem rozgladac Czy moge poprosic jeszcze o odp na drugie pytanie i juz nie zawracam glowy Ania27marca1984 co mnie czeka w milosci?

miłośniczka spokojnego dna Dziękuję za odpowiedz ale chyba coś nie wyszło. "widac ze bardzo poswiecaasz sie pracy" Od wielu lat nie pracuję zawodowo. nie jestem jasnowidzem, nie znaam twojej sytuaacji zyciowej dla mnie kartaa 8 den to praaca, ale to worniez moze byc wychowywanie dzieci, prca w domu, opiekaa naad kims, hobby... wybaacz ze nie traafilam z interpretacjaa w swoje zycie "straasznie paanikujesz, ze stara panna zostasz" Już 2 razy byłam mężatką no tego mi kaaarty nie pokazaaly, mi pokazaly ze juz bys chciaala czegos na serio, ze maarzy ci sie to, naaajlepiej jaak naaajszybciej. wybcz wten za zlaaa interpretaacje, proponuje skorzystac w ten z porad profesjonaaalistek:)

wypad wrozko z kafe zwyczajnaaa, worozki nie mowia o smierci. chyba wiekszosc ludzi pytajac o przyszlosc wiaaze sie z tym, ze nie uslysza zawsze slodkich info. bo zycie to nie bajka. milego dnia.

Gość Joaśka Aśka
Pliss odp. na moje pytanie.

Gość dla ochłody lody
czy ten facet coś do mnie czuje?Grzegorz 24.04.1974,Marlena 7.11.1982 z góry dzięki za odp;)

marzena28,03,87 zpytalam kiedy, nie jak, bo to w zasadzie jasne, w lipcu bedzie raz na gorze raz na dole, listopad dobrze, w styczniu ogrniczenia, luty stabilnie i od marca znaczna poprawa

Gość boli ....
mam pytanie!!!znasz moze jakies skuteczne zaklęcie ....chce by on do nas wrócil ..niczego bardziej nie pragne!!jesli mozesz to pomóz prosze....

Gość miłośniczka spokojnego dna
Rozumiem, wiadomo, że karty to kwestia interpretacji. Może faktycznie zapracowanie przypisane było do wychowywania dzieci. Ale mam prośbę czy możesz zerknąc jeszcze raz w karty : w jakiej dziedzinie osiągnę sukces zawodowy? Cokolwiek co uda się z kart wyczytac na temat pracy zawodowej. Powtarzam Kasia 16.05.1974

Gość marzena28,03,87
Dzieki za wrozbe

Gość Przemek_1982
Witam bardzo ciepło, Czy my jeszcze możemy być ze sobą jeszcze razem i szczęśliwi? Moja data urodzenia 09.10.1982, a jej 28.10.1985. Serdecznie dziękuję za odpowiedź.

Gość boli ....
a co u mnie???wróci????alicja 23.12.82...konrad 31.10.79...dziekuje

boli .... hmmm ale sobie kuku zrobiliscie nawzajem narazie daj mu spokoj.... wsciekly jest.... odciety od Ciebie, nie mysli o tym..... swoja droga co zes mu zrobilaa... wspolna karte macie ruine, wiec nie wiem czy wogole cos z tego kiedys by bylo.... odezwie sie npewno, jeszcze nie teraz ale da o sobie znac.... bedzie chciial to naprawic, ale tylko na chwile.....:( cos pozmienicie, w zwiazku... ale poki co spusc z lejców.

boli .... nie baw sie w czary, to pozniej zabija;( postaw sie naa los. on wie co dla Ciebie najlepsze!

Joaśka Aśka oj asiu asiu, samo sie nie rzuci... widac ze chcesz, probojesz... ale i tak bedziesz popalac, chociazby w towarzystwie. wg mnie nie rzucisz, OGRANICZYSZ.

Gość paula1805
ponawiam moje pytanie : czy męzczyzna o którym myslę jest gejem czy jest mną zainteresowany? prosze bardzo o odpowiedz mojac data 18.05.1980, jego 04.06/1970

dla ochłody lody NO,NO,no gratuluje, kocha:) i mysli bardzo cieplo o Tobie... smialo moge powiedziec, ze wiąże z Toba poważne plany:)

Gość boli ....
o to chodzi ze ja nic mu nie zrobilam to on mnie zdradzał ...nawet miał dziecko z inna ...wybaczyłam ....a teraz nas zostawił dwie coreczki mamy...i jest z tamta chociaz usuneła dziecko jego....a ja debilka bez niego zyc nie umiem...wegetuje od 9 miesiecy....pomoz mi prosze

miłośniczka spokojnego dna bardzo chetnie bym pomogła, ale.... ja wroze dopiero 5 lat.... nie mam az tak szerokiej wiedzy by wyczytac z kart dziedzine zawodowaa... przykro mi..