Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajszczyzna

chętnie powróżę

Polecane posty

Gość prosze o wróżbęjakamila
kamila 12.01.1978 czy dostane wypowiedzenie z pracy w wakacje? jak ułoży sie nasz związek on michał 09.06.1974

Gość Lila różż
fizycznom mam teraz, ale chce dostac umyslowa. dobrze wyczytalas z kart ze to o przyszla prace chodzi?

Gość Lila różż
fizyczna

i ja poproszę o wrożbę ojej Alicjo, albo jesteś przeenergetyzowana albo karty nie chca odpowiedziec mi na to pytanie, wyciagnelam same arkana wielkie, powiedz mi czy wy macie jakis przestoj chwilowy, nie rozmaiacie ze soba, nie kontaktujecie sie... opowiedz cos bo nie wiem jak ugryzc te karty

Gość poggoria
anna 19.05.1985 ,paweł 15.01.1981 czy coś z tego będzie i czy mu na mnie zależy

Gość patrossssss
ale moglabys cos wiecej? bede miala rodzine czy tylko mnie pocieszasz?

klx zapytalam co Ci da robienie tych kursow, szczerze nie wiem czy Ty wogole je zrobisz... coś ciebie ograniczy...

Gość mała malutka
Czy mam szansę na dziecko,jeśli tak to kiedy je widać?Kinga lat 28

Gość zależymibardzo
wróżko, czy mogłąbyś powróżyć mi na gg? bardzo mi zależy na kilku pytaniach ? będę czekała mój nr gg 6047247, jeszcze raz baaardzo proszę

Gość klx
chce zmienić pracę i mam dużą motywację... co mnie ograniczy?

urocza czarownicaa przepraszam ze pominęłam, oczywiscie odpowiem na wszystkie pytania ale powoli, z reguly stawiam karty na 1 pytanie, jezeli sa malo jasne, zapraszam na allegro, tam juz odplatnie poswiece Ci bardzo duzo swojego czasu i odpowiem na każde nawet najdrobniejsze pytanie, popierwsze nie mam twoich danych, po drugie nie rozumiem pytania, czy zajde w ciaze teraz? teraz to wg ciebie kiedy? jak tam Twoja sytuacja finansowa, jak tam to chyba saama wiesz. a co do pracy to tez ciezko okreslic dobrze platna praca, czy 1500 jest dobrze platna praca? milego dnia.

Gość urocza czarownicaa
no 1500 to wiadomo ze ze to nie jest dobrze platna praca:) dzieki

Gość i ja poprosze o wroze
Mnie rowniez pominieto... prosze o wrozbe...co czeka mnie w najblizszej przyszlosci???czy poznam kogos w najblizszym czasie? Iwona 12.07.82

Gość HDE
ja Justyna19/10/78 mąż Robert 27 01 75,czy będziemy razem?

Gość madam132
czy czuje cos do mnie meżczyzna o którym ciągle myśle? magdalena 17,08,1983

prosze o wróżbęjakamila szukaj juz sobie czegos innego, bo niestety bardzo prawdopodobne ze ciecia etatow beda. co do zwiazku, widac ze zamartwiasz sie ta praca, a on w sumie stoi i sie przyglada. Kocha Ciebie bardzo, w sercu ma Was;) a Ty... hmmm jakbys pozadaniem bardziej sie na niego kierowala. nie chce zapeszać, ale wyglada na to bardzo powaazny zwiazek. napewno bedzie ciezko, w ciagu 3 m-cy cos sie popsuje, ale widac oboje ingerowac bedziecie w naprawe, pozniej juz tylko transformacja, na lepsze;)

Gość i ja poproszę o wrożbę
faktycznie- przerwa , nie wiem co robić ? walczyć, czy dać sobie spokoj?

Czy moje małzeństwo przetrwa?Między nami dzieje się zle. Ja ur.12.01.1974 a mąż 27.10.1976r. Bardzo proszę o odpowiedz gdyż muszę wiedzieć jakie podjąc kroki,czy się rozwieść czy też prubować ratować ten związek.

[zgłoś do usunięcia] i ja poproszę o wrożbę dziekuje za odpowiedz. nic nie rob, Pan sam sie odezwie, ja nie wiem czy przypadkiem to nie typ "casanova" wiele kobiet mi sie tu pojawilo, 2 w sumie i 3kowa karta w tym ksiezyc ciemna strona... as bulaw wskazuje na kontakty rowniez cielesne, ja bym temu mezczyznie nie ufala.

Gość buuubuuuu
1992 12 31 martyna co z moim zyciem miłosnym?kiedy znajde partnera?

Gość i ja poproszę o wrożbę
chyba masz rację wrożko :(

Gość HDE
bardzo proszę o odpowiedź

HDE przykro mi, ale sama w to nie wierzysz... jestes nastawiona na niego bardzo negatywnie, zimnie i bez uczuc. on juz mysli o tym by to zakonczyc droga prawna, w sercu widac ze cos ram jeszcze sie tli, on natomiast jest strasznie przerazny tym wszystkim ty jeszcze bys chciala to dzwignac on juz to pogrzebal. chyba wogole zapomina o wszytskim poswiecajac sie pracy. na 3 mc-e wasza relacja, klamstwa,klamstwa, klamstwa. przykro mi, nie chcialam nic cukrowac. wymowne karty.