Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajszczyzna

chętnie powróżę

Polecane posty

Gość witajmampytanie
chyba nici z mojego drugiego pytania :/ pewnie nic tam ciekawego nie ma :/

Gość paula1805
jestes tam jeszcze??? prosze odpowiedz czy męzczyzna o którym myslę jest gejem czy jest mną zainteresowany? data 18.05.1980, jego 04.06/1970

Przemek_1982 przemku, piekne karty masz na ta swoja kobiete, a ona jakas nie dobra dla Ciebie. zimna, chyba uczuc nie pokazuje w sercu ma Cieple karty, ale sadze ze sama nie wie czego chce, od Ciebie bije milosc a od niej zimno. jakas przybitaa jest,.... moze problemy ma jakies i dlatego nie halo. uczuc od niej nie widze.... glownie sex. na przyszlosc emocjonaalnaa biedaaa, Ty bedziesz sie staral a ona ubogo posypie "uczuciem"

Gość boli ....
dlaczego uwazasz ze zaklecia zabijają???przeciez go kocham i dzieci tez chca by wrocil...czytalam o tym troche...ja to chce zrobic w dobrej wierze,,,mamy chora coreczke ciezko mi bez niego

paula1805 raczej nie jest gejem. chociaz moze miec zaapedy. a zainteresowaany jest tylko seksuaaalnie.

Gość rzeznik wiejski
Pawel22/03/83 czy dobrze robie ze sie zenie bo mysle o bylej milosci.

boli .... jaak bys sie czula, gdybys wiedziala ze jest z Toba nie z milosci tylko z czarow? jasne, ze zabijaja, niszcza wszystko co piekne. klatwy wracaja! chcialabys kochac kogos kogo nie chcesz, bo... ktos rzucil na ciebie klatwe? modl sie do aniolkaa Haniel, pomoże CI... i aafirmuj. wróci.

Gość Przemek_1982
Dziękuję. Jest w tym momecie dokładnie tak, jak napisałaś. Wszystko się zgadza, co do mojej postawy oraz jej. Niesamowite. Czekam zatem na to, co przyniesie mi los. Serdecznie Cie pozdrawiam.

rzeznik wiejski pytanie jest powalajace, maasz takie mysli to juz robisz cos wbrew sobie. niewiem w sumie czy dobrze robisz czy zle... zaalaamania tu nie widze, radosci tez nie. pokazaly mi sie karty dobra i zla. no chlopie na rozdrozu stoisz. karty to nie wyrocznia, decyzji nie podejma. kieruj sie sercem.

Gość paula1805
dziekuje pieknie jest tak jak myslalam, bo byl w seminarium a sam powiedzial ze zwiazku z nikim nie chce.......fajnie ze choc jest w taki sposob zasinteresowany....a jesli moge zadac jeszcze jedno czy sie kiedys pocalujemy? 18.05.1980, 04.06.1970...z gory dziekuje

Gość boli ....
a gdzie znalesc te modlitwy???

witajmampytanie a Ty sie z kims spotykasz? albo masz na oku...? jezeli tak to nic z tego, bo do konca roku ktos nowy sie pojawi, blondynek;)

Gość rzeznik wiejski
problem w tym ze kocham obie.Tamta wyjechala,poznalem ta i sam juz nie wiem co robie.Moze jeszcze takie pytanie co czuje do mnie tamta dziewczyna?czy nadal mnie kocha czy tylko tak mowi?dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

Gość boli ....
dziekuje ...a jesli chcialabys mi i dzieciom pomoc ...to czekam...pozdrawiam

Gość Przemek 02.05.1986
W przyszłym roku żenię się, czy moje małżeństwo będzie udane? Czy ona mnie kocha i nigdy nie zdradzi?

Gość witajmampytanie
dziekuje za odp siedze i czekam tu jak na szpilkach :) Tak jestem z kims bardzo bardzo dlugo,mieszkamy razem.Blondynek sie pojawi:/ raczej sie nie ciesze bo znowu mi sie zycie skomplikuje.Myslalam ze moze jakis slub bedzie widac.A ten z ktorym jestem to Tomek22.03.83

Gość milena0724
czy w tym roku uda mi się zajść w ciążę? jeśli tak to jakiej płci będzie dziecko 8.02.1978 z góry dziękuję:)

witajmampytanie hmmm smierc to tez zmiana, a ten blondynek to moze byc dziecko. przypomnij sie jutro, zrobie wam partnerski, dzis juz za duzo cie obwrozylam;)

Gość a ja? jem kisiel
''dzieciom'' też wróżysz? :)

Gość rzeznik wiejski
tamta to Anna(byla milosc).Obecna przyszla zona to Kinga29/01/87.

Gość paula1805
wielkie dzieki, a myslisz ze jest szansa aby to on wyszedl z inicjatywa a nie ja..tzn. czy on by pierwszy zaryzykowal mnie pocalowac jak mu dam znak...dziekuje z gory

Przemek 02.05.1986 zdrady nie widze, ale bardzo szarpany ten wasz zwiazek cisza cisza i z kopyta. schizujecie oboje co do tego slubu. Kocha Ciebie bardzo.... nawet ale Ty... czy Ty przypadkiem nie masz w glowie jeszcze jakiejs kobiety?

Gość witajmampytanie
dziekuje za odp jeszcze raz i to byloby o wiele lepiej gdyby to bylo dziecko bo po 8 latach razem bardzo bym juz chciala.No nic przypomne sie jutro jak akurat trafie ze bedziesz.Pozdrawiam,milego dnia :)

rzeznik wiejski oj wiesz ze zle robisz, myslac o oby dwoch, anna kocha, i mysli o Tobie... i tez ja to dobija, niesrert a zona, tez mysli o Tobie, ale widze ze to ziółko;) na glowe sobie wejsc nie pozwoli. nie jestem pewnaa, czy ona czegos nie podejrzewa, ze sie wahasz powiem Ci ze masz dylemat, bo z Ta anna to bys mial lepsze zycie,a z kinga zwyczajna szara rzeczywistosc. sielankaa w sumie bo skakania do gardla nie widac, milosci tez nie....

Gość niusia 29
Czy będę miała kłopoty w małżeństwie ? Czy jest ktoś między nami ?