Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec od prezentow

Dzieci a prezenty

Polecane posty

Gość ojciec od prezentow

Mieszkam daleko od corki.Ona ma 15 lat.Matka jej zalozyla 5 lat temu nowa rodzine.Wiem,ze lubi jej nowego partnera,a nawet poobno zwraca sie do niego czasami ,,tato''! Cora byla u mnie 2m.temu.Dostala wymarzony,drogi prezent.Potem nastala cisza z jej strony. Wczoraj napisala sms,ze chetnie spotkalaby sie ze mna.Mam dziwne mysli,czy powodem nie sa jej urodziny za 2dni.Tzn czy nie chodzi jej tylko o kolejny drogi prezent.

Gość ojciec od prezentow
Czy ktos moglby podzielic sie doswiadczeniem ? Ciekawi mnie tez zdanie samych dzieci.

Gość ojciec od prezentow
Matka jej wyprowadzila sie dosc daleko do nowego partnera. Chetnie cos jej kupuje.Zaczynam jednak podejrzewac,ze jej zalezy tylko na tych prezentach !

Gość dama zieeloonooka
Nic jej nie kupuj,zobaczysz reakcje:):):):)

ojcze od prezentów, sam ją tego nauczyłeś, że ciągle coś od Ciebie dostaje, powinna dostać miłość i zainteresowanie, poczucie, że mimo, że nie jesteś z jej matką to dalej ja kochasz tak samo, a nie zagłuszasz swoje wyrzuty sumienia prezentami. Daj jej poczucie bezpieczeństwa, że ma w Tobie oparcie, rzeczy jej nie wynagrodzą braku ojca obok siebie.

Gość o takkkkkkkkkkkkkkkkk
bo jestes tylko od dawania kasy,takie czasy,takie dzieci.

Gość hula hopa
Daj lepiej na Dom Dziecka.

Gość e5rt76yuo0
uwazam jak ktos tam wyzej napisal nie daj jej nic i zoabczysz jak zareaguje jak sie bedzie cos upominac albo pytac to beidze pewnei ze jej tylko o prezentyi kase chodzi a najlepiej to poweidz ze masz ciezka sytuacje finansowa i nie masz wogole kasy założe sie ze wtedy nawet nie zadzwni nie napisze nie mowiac juz o przyjezdzie