Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaaaaaaaaaaczek

Pierwsze przymiarki do....

Polecane posty

zakupu wózka spacerowego :) Kochane mamy mam prośbę, czy mogły byście napisać mi czy warto kupić ten wózek http://allegro.pl/2011-sprint-baby-design-folia-wys-0zl-oslonka-i1647600451.html Bardzo mi się podoba, ale w internecie nie znalazłam za wiele o samej firmie baby desing ( może źle szukam ), a o samym wózku na każdej stronie to samo piszą, żadnych opinii od użytkujących. Będę wdzieczna za pomoc, bo za kilka dni zostanę bez wózka :P

Mamusie pomóżcie proszę :)

:(

Gość mi osobiscie
nie pasuja te kola ;/ sa takie "sztywne" ze tak powiem i ciezko sie nimi jezdzi na naszych krzywych chodnikach, krawaznikach czy chocby piasku/zwirku itd ;/

wozek bardzo ladny (aczkolwiek graco wazy 1 kg mniej) co mozesz zrobic w sprawie opini? zajrzyj na profil sprzedawcy dzial komentarze- i tak masz liste kupujacych- znajdz tych co kupili wozek- i wyslij do nich wiadomosc przez allegro z zapytaniem czy sa z niego zadowoleni- i bedziesz miala odp czy wozek jest ok i czy spelnia twoje wymagania :) 2. czy ten wozek rozklada sie na plasko? jak ci dziecko usnie na spacerze- czy mozesz go obnizyc zeby wygodnie spalo? czy mu sie glowa bedzie "dyndac"? dla mnie to tez jest wazna kwestia :) powodzenia :)