Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddd

o podłych ludziach

Polecane posty

Gość dddddddd

mam dwa psy w mieszkaniu - owczarki niemieckie - teraz jestem na studiach w innym miescie i zauwazyłam że tu dzieje sie to samo chodzi o wstretną znudzoną geriatrie ktora non stop sie o cos czepia mamy w klatce pieknego goldena, grzeczny ułozony ale se szczeknie raz na jakis czas w moim miescie tez miałam podobne akcje i psy mordercze, które rządne krwi grasowały po osiedlu / nawiasem nigdy ich ze smyczy nie spuszczalismy/ juz sie staruchy czepiaja, ze sie boja po klatce chodzic bo napadać bedzie i robią wykłady umoralniajace wlascicielą kur..a ze sie nie zajmą sadzeniem roslinek w doniczkach albo ogladaniem trwam tylko saczą jad trupi

Gość uwaga na tego pana
U nas policja wlepiała mandaty staruszkom za prowadzanie psów bez smyczy (takie małe serdelkowate pieski kolebiące się na boki). Ale psiarze też nie lepsi. Jeden dostanie mandat to podpierdoli innego, że ma psa bez smyczy czy kagańca ;)

Gość shjgfk
no ja tez sie dziwie ja mam dwa slonie a mieszkam w bloku i non stop ktos marudzi ze a to kupa na trawniku a to ze glosno sam nie wiem o co tym ludziom chodzi

Gość ****-****
przepraszam mam dziś zły dzień:(

Gość do ja jade z chłopakiem
ja nie

Gość brunet30
żeby cie pogryzły te psy