Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 65465+654

skoro faceci zdradzają to...

Polecane posty

moj rzadko wychodzi,ale jak wroci to czuc go piwskiem z dwoich metrow bleee:P hmmm...u nas sie akurat w lozku uklada,wiec odskoczni mi nie trzeba-tylko on wie jak,gdzie i kiedy ma zrobic :D

Gość 65465+654
no to wam zazdroszczę:(

spokojnie,to przychodzi z czasem-trzeba mowic o swoich potrzebach,problemach i informowac o kazdym milym momencie,zeby wiedzial,ze tak cos zdziala-tylko otwartoscia do tego dojdziecie.poza tym libido kobiety rosnie z wiekiem.ja do 22 roku zycia nie czulam w porownaniu z tym co czuje teraz,a mam dopiero 28-az sie boje co bedzie kolo 35 tki :P

Ryzyko zdrady chyba zawsze jest( chyba że partner/ka jest np impotentem czy coś podobnego). Tak jak i tego że nas zabije.. no nie wiem np pijany kierowca gdy będziemy przechodzić na pasach, ale nie pozwólmy by świadomość zagrożeń przeszkadzała nam w życiu.

Gość 65465+654
my jesteśmy ze soba juz 3 lata... cokolwiek powiem, że tak dobrze itp... to on i tak następny raz robi co innego, albo robi inaczej niz powiedziałam...tu nie chodzi, nawet o libido...

Gość 65465+654
mój zawsze ma ochotę...zawsze i wszędzie...

spoko,a ile macie lat?bo mlodzi faceci mysla w sumie bardziej o sobie.dbanie o partnerke przychodzi z wiekiem kiedy jej przyjemnosc jest dopiero bodzcem dla niego,wczesniej mu ten bodziec niepotrzebny.sama widze po moim,ze jak ja nie mam ochoty i nie plone,to jemu tez opada :P

Gość 65465+654
up up up

Gość 65465+654
ja mam 20, on 24

Gość hgfgfgfgg
jak mu tak chetnie dupy bedziesz dawac to tym bardziej szybciej sie znudzi toba i wtedy na pewno zdradzi :O

Gość 65465+654
tak, ale jak bede mu dawac raz na miesiac, to tez pomysli" jak tak to ja ide do innej, moze mnie zaspokoi"... nie pomyslałes/as??

Gość 65465+654
up up up

Gość 65465+654
up

Gość 65465+654
?????????

kurde sorki,ale szybko musialam gdzies wyskoczyc.moim zdaniem nie masz sie co martwic,ja w wieku 20 lat kompletnie nic nie czulam,myslalam juz,ze jestem jakims wybrykiem natury,nawet moj owczesny facet walnal mi tekst w stylu " zmuszam sie,bo lezysz jak kloda i jaka ja mam z tego przyjemnosc?"-bolalo jak cholera-no ale co mozesz poradzic na brak czucia?i co?i potem w wieku 24 lat poznalam obecnego meza i powoli,z biegiem czasu to sie samo zaczelo budzic-w zyciu bym nie pomyslala,ze bede czuc az tyle.wiec spokojnie...aaa,no i tabsy to ogolnie wrogowie orgazmu-strasznie zmniejszaja libido...