Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie 666

czy brzydka dziewczyna ma szanse na znalezienie

Polecane posty

Gość tez nie mam powodzenia, jakaś
no ale co, masz małe oczy, wąskie usta jakies dziwne rysy twarzy ? ja mam brzydką koleżanke, a franca ma takich zajbistych kochanków i facetów miała że mnie szlak trafiał- nie jakoś złośliwie, ale nigdy nie wiedziałam co ona robi że na nia tak lecą jest prze paskudna, bardzo inteligentna i zapewne to jej pomaga w manipulowaniu mężczyznami no wi w sumie reszta brzydkich jest raczej sama ale jest jeszcze taka jedna, którą znam, wygl;ąda jak gumiś -serio- z lekką nadwagą a miała samych przystojniaków, nawet jednego mi odbiła i nie wiem jak to rozumieć wszystko

Gość taka sobie 666
od kilku miesiecy jestem bardzo aktywna towarzysko wychodze na koncerty, do klub ow, dyskoteki itd i jak ide z kolezankami to im odstraszam facetow serio :D nikt do mnie nigdy nie zagadal nie spojrzy nikt na mnie nawet wiec musze byc potworem :D moze jestes za bardzo smutna i odstraszasz tym facetow..postaraj sie wyluzowac i moze jakies kolorowe ubrania,inny makijaz..zebys nie wygadala jakbys wszystko w zyciu przeszla:)

Gość taka sobie 666
173cm ,58kg, 75 c ,nie ,nie, nie ,w miare

Gość taka sobie 666
może rzeczywiscie mam dziwne rysy twarzy..juz sama nie wiem

Ja też mam podobny problem jak autorka, tylko że u mnie spowodowane to jest moją chorobą, co wpłyneło na moj wyglad zewnetrzny. Też dbam o siebie, fryzura, ciuchy itp, ale to i tak nic nie daje, jesli ktos sie jakos wyróznia to i tak ma małe szanse na miłosc.

taka sobie 666, cos musi byc jednak w charakterze chyba. chyba ze odpowiedz na jeszcze jedno pytanie: Czy masz brzydką twarz? Jesli tak, to moze to. ale tak z figury to jestes OK, szczupla a cyc masz, powinnas zwracac uwage facetow. z odpowiedz na pytania wnioskuje ze problem na serio moze byc w twoim charakterze a nie wygladzie. a jak bylo w szkole sredniej? chlopaki zwracali na ciebie uwage czy zupelnie nie?

Gość taka sobie 666
a ktokolwiek zagaduje do Ciebie? ja tak strasznie zazdroszcze laskom ktore sobie chodza na randki itp..

Gość taka sobie 666
nie zwracali nigdy.to musze miec cos z twarza.charakter-caly czas pracuje nad nim jestem naprawde-na luzie, mozna ze mna pozartowac, pogadac o wszystkim.

no to autorko w czym problem, sama sobie mnożysz problemy? ja raczej rzadko chodzę do klubów, ale jak idę z koleżanka to też nikt do mnie nie zagaduje nie, coś chyba sobie uroiłas wszystko c tobą okey, może kluby to nie jakiś wyznacznik atrakcyjności -ja np nie chodzę w ogóle w fajnych ciuchach bo mnie normalnie nie stać choć wiem że to by mi wiele pomogło, malować się raczej nie maluje, czasem usta

dwie opcje sa mozliwe: - uroiła sobie coś - ma coś z twarzą (ale to by chyba sama widziala) innej opcji nie ma... temat powoli sie wyczerpuje...

ja tez zazdroszcze dziewczynom które chodza na randki, mam 20 kilka lat i ostatnio byłam na randce 3 lata temu teraz nikt mnie nie chce, nikt do mnie nie zagaduje bezsensu ja wiem że z charakteru tez moge być zryta, jestem strasznie nienaturalna przy facetach, krytykuje ich i jestem beznadziejnie wyniosła w ogole jestem beznadziejna

Nie mam takich sytuacji ze facet zagaduje mnie na ulicy w klubie itp, porostu boją sie mnie, jak juz mam kontakt z facetem to na stopie przyjaźni,

obstawiam urojenie jestes spoko dupa ja jestem niższa i mam większą dupe pewnie od ciebie a cyc to napewno mam znacznie mniejszy bo mam b więc coś nam tu ściemniasz chyba że oczekujesz pielgrzymki mężczyzn uapadających tobie do nóg, to sie tego możesz nie doczekać

Gość taka sobie 666
pytanie to-gdzie znalezc faceta ktory zaakceptuje brzydka dziewczyne-podejdzie do niej ,zagada no i odp juz dostalam-ze mam odnosic sukcesy , zarabiac kase i wtedy ktos poleci na kase.dzieki :) ale to kilka lat jeszcze musi minac..kilka lat posuchy :D tylko jak je przetrwac..

niech autorka wstawi zdjecie sylwetki (z zaslonieta twarza) to moze jeszcze cos podpowiemy. a tak to chyba faktycznie laska napisala zeby sie dowartosciowac, bo z tego co podala wzrost/waga/figura to jest wszystko ok.

taka sobie 666, sama mozesz sie zaspokoic, jesli nie mozesz przetrwac :) mysle ze zalozylas ten topic zeby sie dowartosciowac. z opisu ktory przeslalas raczej wygladasz na ladna laske.

Gość taka sobie 666
nie mam akualnie zadnych wymagan o o faceta..bralabym kazdego ktory by mnie zaakceptowal z wygladu taka jaka jestem..

Gość taka sobie 666
nie zalozylm zeby sie dowartosciowac.chcialam tylko sie dowiedziec skad takie brzydkie dziewczyny jak ja znajduja chlopakow...to ze figure mam dobra to jeszcze nic nie znaczy.mam brzydka twarz i nic tego nie zmieni

Gość szczerze? nie ma szans
Wartość kobiety ocenia się poprzez jej urodę. Tak, tak, liczy się wnętrze i cała reszta tych pierdół idealistycznych :O Ale jest mnóstwo kobiet z fajnym wnętrzem i ładnych dodatkowo, szczególnie wśród Polek (bo polskie dziewczyny są ładne, szczupłe, wbrew temu, co twierdzą zakompleksione prawiki polskie i tym bardziej brzydulom jest ciężko). Także szanse masz, ale raczej na "niższą półkę", czyli też odrzuty. Choć i odrzuty płci męskiej w Polsce mają często nie wiedzieć jakie wymagania :O Zależy też, czy naprawdę jesteś brzydka, bo brzydota rzecz względna i często Polski, które w kraju były pasztetami, nagle za granicą miały wzięcie jak miło. Bo Polska to jest właśnie specyficzny kraj - ładnych, zakompleksionych dziewczyn i wrednych facetów, wymagających cudu. Wniosek: spieprzaj za granicę :D

Gość taka sobie 666
i nie ma zadnych urojen.chcialam po prostu dostac jakies madre rady skoro sama sobie nie umiem poradzic ze swoim brakiem urody.w miare dobrze sie ucze i studiuje kierunek z ktorego jestem zadowolona-zgodny z moimi zainteresowaniami:)

ej dziewczyno, ciesz się tym co masz ja przy tobie wypadam baardzo blado jedynie co to ok twarz mam faktycznie charakterystyczną i ta figurę można mi wybaczyć podobno, ale tak czy inaczej, cycki małe dupa duża chyba jednak chcesz się kosztem takich pasztetów jak ja dowartościować

tak, to tez jest mysl. za granica np. w UK mialabys zajebiste branie. bo angielki to paszczury takie że to szok. grube babsztyle.

Gość taka sobie 666
juz sie pakuje :P

"taka sobie 666", a na studiach czegos nie wyrwiesz? czy facetow brak na kierunku? co to za kierunek ?

Gość taka sobie 666
dziewczyno zejdz ze mnie..nie chce sie nikim dowartosciowywac.nie jestem tu zebyscie mnie pocieszali jaka to jestem sliczna bo nie jestem.pisalam ze jedyny moj plus to figura takze mozna by nas poskladac do mojej figury doczepic Twoja sliczna twarz ale bysmy mialy branie :P

Gość taka sobie 666
na studiach tez mnie nikt nie chce..jest to kierunek medyczny.gdyby mnie ktos chcial to bym brala :)

taka sobie 666, na medycynie zwykle sa fajne laski i chetne. :) usmiechaj sie do facetow, ktoremus sie spodobasz!

Gość jknjkn
szczerze?nie masz szans, pitolisz, tyle ci powiem. Pracuje w miejscu gdzie mam kontakt z malzenstwami, kobietami zameznymi i uwierz mi, spotykam naprawde nieciekawe z twarzy kobiety, ktore maja takich mezow, ze szok. Podjezdzaja super samochodami, widac, ze sa dobrze ubrane i pewne siebie. Tu jest wlasnie klucz zagrzebany, za granica kazdy ma zaprogramowane wysokie poczucie wlasnej wartosci bez wzgledu na wyglad. W Polsce wiekszosc kobiet ma niska samoocene i taka osoba ma po prostu male szanse na zwiazek.

Gość szczerze? nie ma szans
Ale z tą za granicą to w sumie serio :) Tam ludzie normalnie się traktują, nie wymagają bóg wie czego, każdy ma parę i jest ok. Nieraz byłam tego świadkiem. Moja koleżanka np., rzeczywiście jakoś specjalnie nieurodna, w Polsce wręcz pasztet, wyjechała za granicę (ona akurat naprawdę daleko). i od razu - wzięcie, narzeczony supr facet, żaden oblech. Normalnie sobie żyje. A tu była bardzo nieszczęśliwa i pewnie by dalej była samotna. I to są częste przypadki. Ten naród nie jest normalny i ludzie sami unieszczęśliwiają siebie i innych.