Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralitralalalala

zapamiętac laski! legginsy to nie spodnie! nie zakładac krotkich bluzek do nich!

Polecane posty

Gość tralitralalalala

Nawet na super zgrabnej dziewczynie wygląda to żalośnie, jak widać, jak jej sie majty i kazdy kształt doopy odznaczają. Obleśne, fuj, fuj. zreszta grubaski rzadko w tym widuje, one jednak sie wstydza. Nie myslcie, ze jak macie super figure, to wam wolno zalozyc wszystko. doopom w legginsach stanowcze nie!

Gość do wyżej_wyzek
popieram. dzieczyna /kobieta w leginsach i krótkiej bluzce wyglada jakby zapomniała założyć spódnicę :P

Gość noooooooa
Popieram! Ja niestety widuję tez sporo dziewczyn/kobiet dość przy kości w tych leginsach, okropnie to wygląda :O

Gość hjdshjdbhjd
getry to nie leginsy

Również się pod tym pdpisuję:) ale ja, niestety, bardzo często widzę grube laski paradujące w leginsach i krótkich bluzkach... Nawet częściej niż te szczupłe! I wcale nie wyglądają na skrępowane- wręcz przeciwnie- kręcą ohydnymi dupskami i wydaje im się, że wszyscy się za nimi oglądają, bo wyglądają bosko...

Gość noooooooa
W ogóle nie rozumiem tej mody :D

Gość pudlik kudlik
popieram, wygląda to strasznie głupio

Gość UwagaBomba
Jak masz grubsze leginsy w których nie widać majtek to wygląda dobrze, Jeśli dziewczyna jest zgrabna oczywiście.. Jestem Pewna że napisała to jakaś zakompleksiona tłusta świnia :)