Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 162 cm i 42 kg......

Mam 162 cm wzrostu i waze 42 kg - za mało czy ok ?

Polecane posty

Gość 162 cm i 42 kg......

to dobra waga?

Gość a wiek?
ile masz lat?

Gość a wiek?
myślę,ze w porządku jest,tylko nie chudnij już:)

W porzadku? Ja mam 164 i waze 49-50 i jestem za szczupla. to jak Ty musisz wygladac? Przybierz, dziewczyno, bo 42 kg to sporo ponizej normy.

Gość a wiek?
AnitaAnita nie przesadzaj,mam 170 i ważę 47kg,wyglądam super,mam drobne kosci,więc nie ma mowy o dziurze miedzy udami czy rozłożystej koscistej miednicy.Dużo zależy od budowy.

Gość hm............................
Ja mam prawie identycznie jak AnitaAnitaAnita (1,64- 50kg) i też jestem szczupła, w dodatku drobna, ale właśnie mam trochę większy cyc (nie jakiś wielki, ale i nie mały), bo 65G i szerokie biodra przy bardzo wąskiej talii, to może stąd te kg... Ale i tak ja słyszęo 20kg różnicy między wzrostem (bez 1 z przodu) a wagą to... aż mnie trzepie:(

a ja mam 162 / 48 i jestem średnia raczej :o więc 42 jest pewnie ok

Ja tez mam drobne kosci, waskie biodra i nie wyobrazam sobie, ze mialabym sie pozbyc jeszcze 6kg! Budowa budowa, ale sa pewne granice.

Gość brr uuuu
jestes zachuda, 42 kg? jeszcze chwila a będziesz anorektyczka, ja bym takiej baby kijem nie tknął

Gość nie żartująca
a jam 160 cm wzrostu i waze 60 kg, wcale nie wyglądam na grubasa ,nie wiem gdzie chowaja się te kilogramy, uważam że 42 kg przy takim wzroscie to juz wieszak

Z medycznego punktu widzenia zdecydowanie za mało, ale to mogłaś sobie sprawdzić sama, więc pewnie nie interesuje cię zdrowie tylko to, czy będziesz podobać się facetom (cóż). A to już zależy od budowy i proporcji, których z kilogramów nie da się wywróżyć, bo nawet ważąc tak mało możesz mieć krótkie krzywe nogi, kwadratowy tułów i wklęsłą klatkę piersiową. Więc pytanie jest zupełnie bezzasadne, chyba że dasz zdjęcie.

Gość ZUO wszendzie
Pytanie - czy sama się fizycznei dobrze czujesz? Czy zdarza się że jest ci słabo? Czy Twoje zęby i kości nie cierpią? Jeśli na wszystkie pytania odpowiedziałaś NIE znaczy że wszystko ejst ok.

Gość ZUO wszendzie
tam miało być czy Twoej i zęby i kosci cierpią?