Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haton

niscy faceci

Polecane posty

mają niestety o wiele ciężej, muszą się starać podwójnie żeby zaimponować dziewczynie. Nie ważne, że jest się inteligentnym, pracuje, jest się poukładanym, myślącym facetem, trafi się wyższy bez perspektyw, to niższy spychany jest na dalszy plan...ehh

prawda, prawda, no chyba, że się jakąś dziewczynę dłużej zna, wtedy można coś zdziałaś, ale próbując poderwać nieznajomą, bez szans...

Gość E tam a tam
haton ile masz cm wzrostu?? powiem Ci tak kazda kobieta chce miec choc wyzeszegoi faceta, ja ze wzgl ze byłam wysoka 173 zawsze wstydziłam sie byc z nizyszym bo wtedy widac było , ze jestem bardzo wysoka dlatego czułam sie lepiej z wyzszymi w pewnym sensie sie dowartosciowałam jako ta delikatna:) ale jesli nie szukasz wyzszej dziewczyny to powinienes znalezsc jakas kobietke dla siebie;-* nie załamuj sie;)

te niższe też często wolą dużo wyższych od siebie nie wiem dlaczego... ja mam jakieś 171 cm ;)

Gość niebezpieczny johnny
Gówno prawda. Ja mam 195 cm i nie odstraszam wyglądem, a i tak zawsze dostaje kosza, a laski do ktorych startowalem wybieraly wlasnie sporo nizszych.

swoją droga zastanawia mnie czasami dlaczego wysocy faceci startują do takich dłaśnie 30 cm niższych to tak jakbym ja startował do takiej 141 :p

Gość niebezpieczny johnny
prawda jest taka, ze zwalanie winy za brak powodzenia na niski wzrost czy bycie nieprzystojnym to pojscie na łatwizne. Nie mam żadnego z tych problemów, a dziewczyne mialem jedną 6 lat temu. Laski mnie olewają, tak jakby mnie nie było. WSZYSTKO jest kwestia osobowosci i charakteru. Taka prawda- jestem nudziarzem, zamkniety w sobie, introwertyk i samotnik. Tacy moga mieć i 2 metry, wyglądać jak przystojniejszy brat Johnnego Deppa a i tak to wcale nie gwarantuje powodzenia, bo aby je mieć, trzeba być takim hop do prozdu, wiecie, duszą towarzystwa. A ja mam 2 znajomych, na imrpezy nie chodze i jestem w ogole nierozrywkowy. Niscy faceci wcale nie są gorsi od nas, wysokich. Wrozst NIC nie daje sam w sobie.

ale ostatnio własnie usłyszałem coś takiego: fajny z Ciebie facet, dowcipny i inteligentny, szkoda, że nie wyższy...

Gość IMO13830
niebezpieczny johnny - pieprzysz. Jeśli nigdzie nie wychodzisz, to naturalne, że będziesz sam. Ale będąc wystarczająco przystojnym/wysokim i DOSTĘPNYM same laski poderwą lub dadzą znaki. Jeśli tego nie robią, to znaczy, ze najzwyczajniej w świecie PRZECENIASZ swoje walory.

W zasadzie wzrost ma znaczenie ale nie jakieś kluczowe, jeśli facet jest pociągający, ma ciekawą osobowość to niższy również będzie miał duże szanse na fajną dziewczynę :)

szanse ma, ale wyższy facet z nawet mniejszym, nazwijmy to, potencjałem życiowym, ma na "dzień dobry" łatwiej...

jak niski facet podbuja do wyższej kobity to oczywiste, że ma mniejsze szanse, ale jak mu sie taka 160cm spodoba, to nie widze zadnego problemu. Ja mam 165, mój luby ma 170 (ledwo) nie widze zadnego problemu, nawet się smiejemu że jak ubiore obcasy to jestem wyższa, ale to dla mnie akurat nie ma żadnego znaczenia :) mója koleżanka ma za to niższego od siebie chłopaka, wyglądaja słodko :) to tylko pare cm, może z 3 :)

a jak się poznaliście? Czy nie było tak, że znaliście się wcześniej?

E tam, wzrost nieważny, i wyżsi mają problemy i niżsi, to wszystko zależy od człowieka i od tego kogo spotykają, miłość nie wybiera, a strzała amora dopada w najmniej odpowiednim momencie :)

to dlaczego tyle razy słyszałem, nie jesteś głupi, nie masz poczucia humoru, czy tym podobne, a już tyle razy: gdybyś był wyższy...

Gość ytytytytytytytyt
"ale jak mu sie taka 160cm spodoba, to nie widze zadnego problemu." coś masz nieaktualne dane. dziś kobitka może miec ledwo 150 a i tak weźmie tylko wysokiego - no chyba,że żaden wysoki nie chciał to może...

Gość ytytytytytytytyt
Madzialena19871 - strzała amora mówisz...tylko do niskich raczej nie trafia

kiedyś stwierdziłem, że poderwę dziewczynę przez internet i byłem szczery jedynie w jednym mailu podając inny wzrost, a w innym prawdziwy, zgadnijcie, który miał większe powodzenie? ;)

Nie wiem jak to z Wami jest, ja mam wysokiego faceta, no ale chyba niżsi też mają szanse, w końcu właśnie liczy się osobowość, czy facet ma poczucie humoru, czy kobieta dobrze się z nim czuje. Zaraz mnie zjedziecie, że teraz liczy sie wygląd, że nikt nie patrzy na osobowość, ale wygląd przemija, a cechy charakteru zostają....

Ty masz niekatualne dane chłopie, bo każda kobieta to indywidualny pogląd na ten temat ;] Też zależy co sobą reprezentujesz, bo jeśli dodasz do niskiego wzrostu nudną osobowość to rzeczywiście, masz problem :) nie znaliśmy się wcześniej, poznaliśmy się na imprezie

tak się ładnie mówi, ale życie jest jakie jest ;)

to jestem ciekaw czym się zauroczył, bo na imprezach ciężko pogadać?

Przeczytałam wyżej że masz 171 cm. I to jest mało??? Matko, mnie się tacy strasznie wielcy, patykowaci nie podobają, wolałabym niższego niż takiego wysokiego patyka :D

wiem, że zdarzają się dziewczyny, którym to nie przeszkadza, ale mówię o większość i o tym, jak jednak ciężko spotkać taką dziwczynę, której to nie przeszkadza, wyjątki zawsze się zdarzają;)