Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kilogramy

Niedobór hormonów

Polecane posty

Gość kilogramy

Witam, Piszę gdyż chciałabym zasięgnąć rady kogoś doświadczonego. Od paru lat (ok.3) leczyłam się na PCOS po ostatniej wizycie u lekarza oznajmił mi, że odstawia tabletki, ponieważ zbyt długie przyjmowanie nie jest wskazane. Stwierdził abym zgłosiła się ponownie gdy miesiączka nie będzie się pojawiała przez dłuższy czas. Nie mam jej już dwa miesiące podobnie miałam z poprzednia styczeń luty brak marzec normalnie i teraz kwiecień maj to samo. Nie przyjmuje już żadnych tabletek od grudnia. Moja masa znowu się zmniejszyła wszystkie kształty na skutek braku hormonów zanikły co najgorsze uderzenia gorąca nadmierna nerwowość zle samopoczucie niska samoocena stany depresyjne wręcz. Jeśli pójde do innego lekarza będe musiała robić kolejne badania ktore robiłam w marcu zresztą jeśli obecny lekarz zlecił przerwanie terapii to myśle, że na wskutek podania tej informacji kolejny również poprze jego zdanie. Nie mam zamiaru go okłamywać ( bo po co ) chciałabym po prostu nadal utrzymywać stały poziom hormonów, dzięki któremu moja gospodarka hormonalna będzie pracowała jak należy. Nie wiem natomist jakie środki stosować czy jest ktoś w stanie podać takie, które będą miały podobne działanie do tabletek antykoncepcyjnych ? Przy czym antykoncepcja nie jest mi potrzebna dlatego próbowałam już zaraz po odstawieniu tabletek naturalnych sposobów w postaci fitohormonów jednak bez żadnych efektów.. Nie wiem co zrobić w tej sytuacji czy ktoś mógłby posłużyć jakąś radą ? z góry dziekuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować