Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z wami

Kiedy planowalyscie dziecko jeszcze przed slubem czy zaraz po?

Polecane posty

Gość jak z wami

ja mam dwa miesiace do slubu moze ktos jest w takiej sytuacji i kedy planujecie badz planowalyscie ciaze/?

Gość anonimowa_zona_lotnika
mój krasnoludek nie był planowany,gumka pękła, ale i tak troche go kocham, ma teraz 23 lata a ja 66, sama go wychowuję

Gość fgdfgdf
teraz malo kto planuje ahaha, ruchacie sie i plodzicie

Ja nie mam jeszcze dziecka, ale wydaje mi się, że takie planowanie to mało romantyczne jest i lepiej jak dziecko jest z przypadku nawet po ślubie, bo znaczy że powstało z Waszej miłości, a nie jakiegoś kalendarza

Gość różnieeee
We wrześniu 3 lata po ślubie będzie...od lipca 2010 seks bez zabezpieczeń, póki co w ciąży nie jestem...

Gość jak z wami
raczej ja chce planowac ze wzgledu na to by mojemu dziecku nie brakowolao na podstawowe rzeczy najpier sie pobieramy zaczynamy juz budowe i jak bede wiedziala ze w pelni mu damy byt to moge miec dziecko

Gość różnieeee
Nie ma obowiązku mieć dziecka tuż po ślubie, choć nadal często panuje taka opinia :O

Gość różnieeee
My zaczynamy być w ciężkiej sytuacji, bo według większości rodziny, znajomych zwlekamy zbyt długo...co prawda już się nie zabezpieczamy, choć nie są to takie typowe starania, to przecież nie będę mówić wszystkim na prawo i lewe, że się nie zabezpieczamy i w ciążę nie zachodzę, a nie że zwlekamy z wygodnictwa czy z czegoś innego...