Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddppdoosoosos

Ładni ludzie są bardziej rozwiązli , tzn częściej się puszczają :)

Polecane posty

Gość ddppdoosoosos

To jest fakt potiwerdzony naukowo :D

Gość kasiasta kucharka
z tym , że niektórzy za kasę....

Gość kasiasta kucharka
za to te chude i ładne maja w życiu mało seksu... bo jak tu sie puscić jak trzeba udawac niedostępną....

Gość kasiasta kucharka
ergo: grube sa szczęsliwsze a chude wyposzczone

Gość kija dwa końce
to nie jest prawda prawiczku. Osoby atrakcyjne po pierwsze są bardziej pewne siebie(śmiałe w relacjach damsko-męskich) co przekłada się na ilość okazji.Nie krępują się swojego ciała, czują się wyzwolone i to następny powód. Grube i brzydkie puszczające się to margines. Są tak zamknięte w sobie, wstydliwe i przekonane o swojej niższości, że trudniej im wyjść z inicjatywą a i pewnie sznur wielbicieli mało pokaźny, co za tym idzie mają mniej okazji.

Gość kasiasta kucharka
ale tez i grube sa mniej wybredne, a jak wiadomo: wybredny nie bzyka! :D

Wiadomo, że ładne i szczupłe mają większe powodzenie, ale to te mało urodziwe częściej decydują się na seks i mają mniejsze ''wymagania", bo boją się, że taka "okazja" może się szybko nie powtórzyć... Takie są moje obserwacje.

Gość . . . .. . . . . . .
a co was to obchodzi jak kto zarządza swoim ciałem. nie każdy marzy o dziecku i jednym partnerze seksualnym. niektórzy chcą korzystać z życia na swój sposób. i jeszcze jedno- seks tylko dla ludzkich gowien kojarzy się z puszczalstwem. wyjątkiem jest uprawianie seksu dla kasy.

Gość ddppdoosoosos
moje obserwacje są zupelnie inne ,nawet wsrod znajomych brzydsi panowie i dziewczyny najczesciej chcą poznac kogos do stalego związku ,są bardziej konserwatywni , szybciej biorą sluby ,chca miec jak najszybciej dzieci ,ustabilizowane zycie a ci ładni częsciej imprezują , ciągle nowy chlopak/dziewczyna, zycie bez zobowiązan i częstsze zdrady

Gość kasiasta kucharka
a swoja drogą, nie ma to jak się puscić w tango, kto nigdy nie spróbowal ten nie wie o czym mowa ;)))

Gość . . . .. . . . . . .
bo brzydcy ludzie nie mają okazji na dobre życie, korzystanie z seksu dlatego są tak zdesperowani na miłość i ustabilizowane życie. tak samo jest z biednymi ludźmi, też nie mają możliwości tak jak bogaci i muszą zadowolić się tylko miłością płodzac od razu dzieci i skazując je na gowniane życie

Gość Samanti i bierz co chcesz
jw. :O

Gość kija dwa końce
Jestem pewna, że gdyby na ulicy zrobić szczerą sondę i zapytać brzydkich bab czy lubią seks odpowiedziały by najczęściej NIE. Ładne prędzej TAK. Poczucie pewności siebie u kobiety to duży krok w stronę rozwiązłości :-D. Wiadomo czasami paszczury uważają się za piękność i są pewne siebie, a piękne kobiety walczą z wyimaginowanymi kompleksami, ale to mimo wszystko mały procent.

Gość ddppdoosoosos
jestem puszczalska

Gość marcin84w
:O

Gość Egoist*_31
😭

Gość ddddfdd
bzdury '

Gość synmysnbstyb
to zalezy od psychikkki mozna nie umiec korzystac ze swoich atutow

Gość OneTwo
Gówno prawda, ja miałem mnóstwo okazji i nie skorzystałem. No ale w sumie to tylko ja.