Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez pseudo

Dziwny guzik z włosami na wargach sromowych

Polecane posty

Gość Bez pseudo

Cześć dziewczyny. Mam chyba problem. Dwa tygodnie temu pojawił mi się bolący guzik miedzy dużą a małą wargą sromową. Nie wyglądało to jak pryszcz. Gdy tego dotykałam kuł mnie jak w środku znajdował się kolec. Pewnego dnia poczułam większy ból, to było otarcie o majtki. Obejrzałam to i po prostu zdarłam sobie z tego guzika skórę. Zaczęłam to wyduszać i nic z tego nie wychodziło prócz 3centymetrowych włosów (korzeni). Były białe i bardzo cienkie. Co to mogło być? Darujcie sobie głupie wypowiedzi. Chcącym pomóc z góry dzięki;)

Gość Bez pseudo
Zapomniałam dodać, że pojawił mi się ten guzik kilka dni przed okresem a od razu po okresie poczułam lekkie pieczenie pochwy które nasilało się po myciu. Występował również gęsty bardzo biały śluz bez zapachu. Był on tylko dwa dni i tylko rano.

Gość Natsuki
Może to zapalenie mieszka włosowego?

Gość to zależy___
raczej idx do ginekolaga, żadnych infekcj okolic intymnych się ie lekceważy, nietypowy śluz może świadczyć o jakims stanie zapalnym, no chyb,że nie chcesz mniec dzieci...to nie idź...

Gość jkj
pokazesz fotke jak to wyglada?

Gość Bez pseudo
też myślałam o zapaleniu mieszka włosowego ale z tego co czytałam to powinna występować ropa a u mnie nie było