Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe kiedy spotkam

ciekawe kiedy spotkam

Polecane posty

Zgadzam się z Tobą, ale i uroda bywa czasem zgubna. Ogólnie rzecz biorąc jestem uważana za atrakcyjną osobę, i wierz lub nie, ale mocno przeszkadza mi to w życiu. Wiele razy zdarzyły mi się sytuacje w których facet z którym się spotykałam (i wydawałoby się, że jest między nami naprawdę dobrze) nagle się ulatniał. Jakie powody mi podawali? Głównie to, że nie będą dłużej czekać. Rozumiem branie pod uwagę wygląd zewnętrzny danej osoby, ale nie można przez to kompletnie zlekceważyć jej charakteru, osobowości.

olej schematy i stereotypy :) po prostu wyłącz dumę i bierz to na co masz ochotę .. to co podpowiada Ci Twoje serce.. to jest najważniejsze :)( masz rację .. uroda jest zguba :)

wygląd nie ma znaczenia, bo juz raz się zawiodłem.. byłem głupi i nie chciałem zajżeć do jej wnetrza:) puszysta, gesta siersć, długi figlarny ogon zawróciły mi w głowie jak letnie wino w czerwcową noc..ahh jaki ja byłem wtedy głupi.. teraz ponoszę tego konsekwencje .. pozostała mi już tylko kafeteria.. tylko tutaj ludzie mnie rozumią:)

gorzej, gdy to na co masz ochotę jest poza Twoim zasięgiem ;) i jeszcze jedna sprawa strasznie mnie zadziwia, jak to możliwe, że ktoś potrafi udawać zupełnie innego człowieka przez miesiąc czy dwa? zdarzały mi się takie sytuacje i chyba nigdy tego nie pojmę