Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska i koleżanka

Kulturystyka a seks

Polecane posty

Gość ciekawska i koleżanka

Ponoć kulturystyka nie idzie w parze z wydolnością seksualną. Przyczyną sterydy, które pakerzy biorą dla przyspieszenia przyrostu masy mięśniowej, oczywiście Ci bez wyobraźni. Wg czsopisama "Forma- dla mężczyzn' sterydy powodują zanik jąder i nasienia, a bez spermy nie ma przecież seksu, gdyż męski orgazm nieodłącznie związany jest z ejakulacją. Jak jest faktycznie, bo mam chłopaka kulturystę i nie chciałabym se zniszczyć życia?

Gość ehhhhhhhhhhhhhhss
Faktycznie to mądry kulturysta się g**nem nie szprycuje.

Gość łysy
SPRZEDAM STERYDY ANABOLICZNE KONTAKT ZEMNA TO MAIL. Anapolon50mg@vp.pl g.g 32888914 W MOJEJ OFERCIE ZNAJDZIECIE PRODUKTY TAKICH FILM JAK: RAZAK, APX LABS, AXIO LABS, PHEONIX LABS, DESMA, ATOMIC LABS, BRD-FID, ALCHEMIA, LA PHARMA, JELFA, EUROCHEM, GENEZIS, BALKAN... I WIELE INNYCH ZNANYCH I CHWALONYCH MARK PRODUCENTOW! SPRZEDAJE SPRAWDZONE PRODUKTY... JESLI JESTES ZAINTERESOWANY KUPNEM STERYDOW ANABOLICZNYCH NAPISZ DO MNIE, ZAWSZE MOGE ROWNIEZ POMOC W DOBRANIU ODPOWIEDNICH PRODUKTOW DLA CIEBIE ORAZ DAWKACH CO JEST B.WAZNE BY EFEKTY BYLY ZADOWALAJACE... ZAPRASZAM POD MAIL. Anapolon50mg@vp.pl g.g 32888914. Pozdrawiam

Gość seks stulecia
i ważne, bez prochów: Seks stulecia Sekret Staruszka :) Na czterdziestą rocznicę ślubu dwoje staruszków wybrało się do swojej ulubionej kawiarenki. Usiedli przy stoliku i zaczęli prowadzić rozmowę: - Pamiętasz kochanie, to tutaj zaprosiłeś mnie ponad 40 lat temu, było tak wspaniale. - A ty pamiętasz jak było wspaniale, kiedy po wyjściu stąd poszliśmy w stronę parku? Kiedy mijaliśmy ogrodzenie, nagle wzięła mnie taka chcica, oparłaś się o płot a ja cię zerżnąłem. - Tak, pamiętam, a może by to powtórzyć? Ja jeszcze mogę, a ty? - Ja też, chodźmy szybko bo już zaczynam się podniecać. Po tych słowach niemal wybiegli z kawiarenki. Całą rozmowę usłyszał przypadkiem chłopak siedzący przy sąsiednim stoliku. Pomyślał sobie, że ciekawie będzie zobaczyć czy faktycznie dwoje staruszków odważy się uprawiać seks w parku. Poszedł za nimi i oto co zobaczył. Babcia podwinęła spódnicę i ściągnęła majtki, dziadek nawet nie fatygował się ze ściąganiem czegokolwiek tylko rozpiął rozporek, oparł babcię o płot i ostro zabrał się do roboty. Na to co nastąpiło potem, chłopak znał tylko jedno określenie: rżnięcie stulecia. Nie widział nigdy czegoś podobnego na filmie, żaden znajomy o czymś takim mu nie mówił no i nie znał tego z własnych doświadczeń. Dziadek posuwał babcię wręcz w fenomenalnym, iście olimpijskim tempie, tempie którego nikt by chyba nie wytrzymał. Byłby to niewątpliwie sprint, gdyby nie fakt, że dziadek pracował przez niemal godzinę nie przestając nawet przez sekundę i ani razu nie zwalniając tempa. Tyłek mu chodził niewiele wolniej niż kolibrowi skrzydełka. Dopiero po ok. godzinie zmęczenie kochankowie opadli na ziemię i ciężko oddychali przez kolejną godzinę. - Jaki jest jego sekret, gdybym ja tak posuwał to nie miałbym najmniejszego problemu z kobietami, muszę poznać jego sekret. - pomyślał sobie chłopak, zebrał się na odwagę i podszedł do wycieńczonej pary: - Przepraszam pana najmocniej - powiedział - ale musze poznać pana sekret. Jeśli potrafi pan tak ostro uprawiać seks w tym wieku, to 40 lat temu musiał być pan wręcz niesamowity! - Synu. 40 lat temu ten pieprzony płot nie był pod napięciem!!!

Gość seks stulecia
do łysego: chłopie, ile ml spermy masz w jednym ejakulacie i ile razy zdolny jesteś się spuścić za upojną noc z atrakcyjną kobietą, a powiem Ci czy jesteś osiłkiem czy osłem, kulturystą czy idiotą, dealerem czy kryminalistą?

Gość łysy
nie uprawiam seksu mam problemy z erekcją

Gość seks stulecia
i na chuj ci były sterydy? Masz za swoje. Ale spróbuj jeszcze zastosować Permen, może jeszcze jądra ożyją. A jak nie, to pozostaje Ci tylko śpiewka: nie pomogą fale Wisły jak jaja obwisły

Gość łysy
ale mam za to 50 cm w bicepsie, i z tego sie ciesze

Gość seks stulecia
a czy często bijesz konia, jeśli tak, to po jakim czsie się spuszczasz? Podejrzewam, że biceps nie pozwala Ci sięgnąć chuja, Masz jakąś dziewczynę?

Gość łysy
kurwa nie działa ta fota

Gość sadf
a ja mam powazne pytanie do facetow, ktorzy czesto siedza na silowni-czy po sterydach ma sie problemy z dojsciem, zeby stanal, czy wlasnie z wytryskiem po 2-3min.bardzo wazne. z gory thx za odp

Gość blokadaaaaaaaaaa
jakiś cieć zablokował wszelkie linki zdjęciowe, po jaki chuj tego nie wiem. Napisz do Moderatora.

Gość blokadaaaaaaaaaa
dla przedmówcy: cyt. z vademecum zdrowia- jak żyć... z t. Sterydy: Sterydy Tyle mówi się o szkodliwości sterydów, a wiadomo, że są wykorzystywane w medycynie ci co biorą to idioci, samobójcy! Robert Z. z Zakopanego Stanowczo odradza się stosowanie środków dopingujących w jakiejkolwiek postaci. Najpopularniejsze są sterydy anaboliczne. Znawcy tematu alarmują, że są one dostępne w naszych siłowniach, że być może przyjmuje je nawet kilkaset tysięcy ćwiczących. Sterydy anaboliczne są wykorzystywane w medycynie w celu leczenia chorych w stadium wyniszczenia w różnych jednostkach chorobowych. Przyjmowanie w odpowiednich dawkach i pod ścisłą kontrolą lekarską, pozwalają na poprawę stanu zdrowia, przyrost wagi, zwiększenie masy mięśni. Te cechy zostały wykorzystane w tzw. dopingu. Stosowanie sterydów w celu wzmocnienia efektu treningu siłowego to głupota i niszczenie własnego zdrowia. Paradoksalnie, dbający o swój męski wygląd "paker" szybko może zostać bezpłodny, ze względu na zmniejszenie jąder i pogorszenie jakości nasienia. Sterydy są niebezpieczne w każdym wieku, ale szczególnie u bardzo młodych mężczyzn. Wywołane przez nie zmiany mogą być nieodwracalne. Przez wczesne zamykanie nasad kości długich dochodzi do zahamowania wzrostu. Udowodniono ich negatywny wpływ na układ krążenia, wywołują nadciśnienie tętnicze krwi i niekorzystne zmiany w składzie krwi prowadzące do miażdżycy zarostowej tętnic i ryzyka udaru mózgowego. Bardzo niebezpieczne są zmiany w wątrobie, które mogą doprowadzić do jej trwałego uszkodzenia, z marskością w przyszłości włącznie(marskość wątroby to pewna powolna śmierć). Nadmierny rozwój gruczołów łojowych w skórze i ich pobudzenie prowadzi do uporczywego trądziku. Często pomija się negatywny wpływ sterydów na psychikę. Początkowo wywołują poprawę nastroju i stan zwiększonej gotowości do działania. W połączeniu z pewną agresywnością daje to wrażenie "zdrowej, sportowej złości". Nic bardziej błędnego - to początek trwałych zmian w psychice, które mogą zamienić się w napady niekontrolowanego gniewu, agresję w stosunku do otoczenia, z czasem depresję i zaburzenia snu. Objawy te nie ustępują po odstawieniu sterydów i mogą wywołać psychiczne uzależnienie podobne do narkotykowego. (opracowano wg czasopisma "FORMA" z 03. 20001r.)

Gość koksik mocarny
Jeśli facet prawidłowo odbkokuje sie po cyklu sterydowym tzn. przywróci produkcje własnego testosteronu to nie powinno być problemów z libido. Ja mam za sobą pare cykli i jak narazie nie zauważyłem problemów z erekcją, czy przedwczesnym wytryskiem.

Gość do Koksika
chłopie tu jest mowa o zaniku nsaienia a nie przedwczesnym wytysku. Sterydy powodują suchość w jądrach, więc w ogłe nie tryśniesz, kumasz? I żadne tam odblokowywanie psychiczne, chujem wisły nie zawrócisz, albo nie pomogą fale Wisły jak jaja obwisły.

Gość do Koksika
zdrowy osiłek niepaker podczas masturbacji strzela spermą na odległość 70cm, a Ty jak i masz rekord?

Gość do koksika
skoro brałeś, to nie możesz być zdrowy i tym bardziej mieć normalnego wytrysku, ściemniasz.

Gość gość
Według mnie to połączenie jest bardzo możliwe ale zaufać specjalistycznemu trenerowi http://www.trenerdawid.pl który w tej branży jest nie zawodny !

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem młodą fajną laseczką, która często sama zostaje w domu - mam na imię Maja tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://seks-telefon.eu/ jestem na samej górze:) Poznajmy się. Chciałabym posłuchać jak osiągasz orgazm a ja również będę się przy Tobie masturbować przez telefon.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.