Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aqua1987

SLUZ prosze o porade

Polecane posty

ostatnia miesiaczke mialam 26 maja ...... 3.4.5 Czerwca kochalam sie z moim meszczyzna ...... 4(10dzien cyklu) czerwca skonczyl we mnie ..... 2.3 ... czulam ze jest mokro bardzo .... ale nie bylo duzo sluzu ...... 4.5 mialam go bardzo duzo ... byl on bezbarwny i bardzo sliski rozciagliwy ..... 6.7 mam sluz mleczny ... taka papka ..... co to moze oznaczac ze owulacja juz była ... ale nie za wczesnie cykle mam w miare regularne 28 plus minus 2 dni ..... wiec powinnam miec owulacje jutro 8 czerwca ... co to moze oznaczac czy doszlo do zaplodnienia ? i wtedy sluz juz jest inny ... nie wiem co mam o tym myslec czy to jest moze normalne jak to wami jest prosze o pomoc

Gość dni płodne
no jak masz cykle 28 dniowe a 10 dnia cyklu doszło do finału to kochałaś się w dni płodne opis śluzu też na to wskazuje więc może będziesz mamą:) ja też tak miałam dokładnie 10 dnia cyklu a teraz oczekuję dzidziusia

ja tego pragne .... ale boje sie tak okropnie rozczarowania ...... a jakie cykle mialas regularne ?

no tak kochalam sie w dni plodne... ale to jest mozliwe by wczesniej byla owulacja no bo na to wychodzi .......

Gość dni płodne
takie jak ty 28 dni czasem 30 gdy się nam udało to myślałam że kolejny raz się nie uda bo nie było to w ten sam dzień co owulacja nawet byłam zła na swojego bo mu się jakoś później nie chciało no ale się udało:)

no plemniki podobno nawet do 7 dni zyja .... ;) ale mnie ten sluz zdziwił ... bo z wyliczen wychodzi ze jutro .... hmmmk masakra juz bym chciala robic test ale wiem ze za wczesnie ........ planuje w nastepny piatek zrobic krew ... nie za wczesnie ?

Gość dni płodne
u mnie według usg (czyli wieku dziecka) wychodzi też tak jakbym owulacje miała wcześniej. mi się śluz właśnie wtedy skończył ten "intensywnie płodny" (czyt.10 dnia) i też się bałam że za późno według wyliczeń owulacje powinna być później ale jakoś wtedy się chyba coś przesunęło

Gość dni płodne
ja robiłam płytkowy 27 dnia cyklu wyszedł negatywny dopiero tydzień po spodziewanym okresie zrobiłam kolejny i wyszły dwie kreski:) z krwi jest dokładniejszy i szybszy ale jak zrobisz go za wcześnie to też może nie wyjść muszą być chyba 24 czy 48 h od zagnieżdżenia (czy jakoś tak - nie pamiętam)

Gość najlepiej tutaj :P
QRwa, zemdlilo mnie :O .... moze jeszcze zdjecia pokazesz :O ?

ta mysl nie chce mi wyjsc z głowy .... zapomnialam jeszcze napisac ze wczoraj i dzis czuje taki bol w jajnikach ... podobny do miesiaczkowego ..... to moze ta owulacja naprawde byla wczesniej ...... hm ciekawe ...... musze sobie dac na wstrzymanie bo zwariuje ;p

Gość dni płodne
no szkoda że opcji wklejania zdjęć nie ma bo bym wkleiła buhahaha mnie mdli jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia :) termin listopad

no ja tez chetnie bym wkleiła ...;D super ja jestem z listopada ;d zycze powodzenia :) ... a to twoje pierwszedzieciątko ?:P

Gość dni płodne
nie stresuj się będzie dobrze znajdź sobie coś bardzo zajmującego żeby nie myśleć za dużo:) odpuść sobie wiem co mówię:) mnie później wszystko tak jak na okres bolało i wszystko go przepowiadało ale nie przyszła @

Gość dni płodne
pierwsze

Gość grrrr......
Wklejajcie :D .... "fotka" nie takie rzeczy juz widziala :D :D :D

Gość dni płodne
a co masz jakieś braki w edukacji że musisz sobie na zdjęciach pooglądać??? najlepiej to wpisz sobie w google i ci na pewno znajdzie jak jesteś głodna/głodny wiedzy:) i nie masz pojęcia jak wygląda test czy śluz - debil*zm nszego społeczeństwa mnie czasem przeraża

Gość xiqui
hej dziewczyny!!!! ja wlasnie mam podobny problem no wiec ostatni okres mialam 20 maja koncowka 24/25 kochalam sie w dni plodne wychodzily mi tak od 30 do 7 i wlasnie mialam taki dziwny sluz na poczatek mleczny 3dni skonczyl sie wczoraj ale tak jakos sie sucho czulam a znowu dzis przezroczysty i duzzo go nie wiem co mam myslec czuje sie jakbym pilke polknela a jak ide do wc to wydaje mi sie ze 5l wysiusiam a tu dwie kropelki no i wczoraj strasznie zle sie czulam mialam bul tak jak przed okresem bolala mnie strasznie glowa i mdlilo mnie prawie bym zemdlala

a pamietasz dokladnie w ktore sie dni kochalas ? ja za kilka dni radzilabym ci zrobic test a kiedy masz termin nasteonej miesiaczki ?

Gość dni płodne
jak tylko 2 krople robisz to zapalenie pęcherza możesz mieć pij dużo mineralnej i żurawiny urosept urinal żurawit jak po 2-3 dniach się nie poprawi to do lekarza no chyba że ci się krew w moczu pojawi lub przestaniesz w ogóle cokolwiek robić to jeszcze szybciej na wizytę za wcześnie na objawy ciąży

Gość petina
17 czerwca a kochalam sie 30,31,2,4,5,6

Gość petina
to ja xiqui! chyba sie nie pomylilam z tymi dniami dos czestro sie kochalismy prawie co dziennie

Gość dni płodne
duuuuuuużo pij i na pewno nie ograniczaj płynów bo będzie gorzej ciepłą bieliznę załóż i do łóżka

no to te 10 dni jeszcze musisz poczekac ... no to bardzo bardzooo mozliwe ze jestes w ciazy .... ale raczej za wczesnie na objawy .... ja musze czekac do 22 czerwca.........:(

Gość petina
dni plodne ja wlasnie tez tak mysle ze troszku za wczesnie , nie mam tu rzurawiny mieszkam od malego za granica

wlasnie znalazlam na innym forum ... nawet jesli ma sie ostatni dzien szczytu sluzu ... to owulacja moze byc nawet 3 dni po... juz nie wiem co mam o tym myslec ...... czy jest sens kochac sie dalej ? skoro ten sluz nie sprzyja plemnikom ....... a to jest dopiero 12 dzien cyklu ...... szczyt sluzu juz mialam ....... moze mam jakies problmy ..:(

Gość dni płodne
pozostałe objawy jakie napisałaś też mogą wskazywać na zapalenie pęcherza nie bagatelizuj tego teraz tylko zadbaj o siebie bo jeśli rzeczywiście jesteś w ciąży to lepiej to szybko wylecz nie jest to tak mocno szkodliwe ale zdarzają się różne przypadki jeśli masz 10 dni do okresu to zdecydowanie za wcześnie na objawy ciąży

Gość petina
wlasnie to mnie zastanowilo ze za wczesnie ale wiecie kazda kobieta jet inna i czytalam i tez kolezanka mi mowila co studiuje medycyne ze mozna odczuc plantacje zarodka jak sie zagniezdza i ze daje nam znaki ale wiadomo kazda jest inna