Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiejie sie im prosto w twarz

Nie lubię facetów ze wsi. Śmieje się im w twarz, to buraki i prostaki !

Polecane posty

Typowe ''chłopy'' konserwatywne ,nudne dziady :O

+ chcą by kobieta siedziala w domu , bron Boze nie moze zarabiac wiecej ,miec dobrego stanowiska , nie moze ubierac sie jak chce ,musi byc skromna bo co ludzie powiedzą , pomyslą ze jestem z dziwką :O żenua

Gość co wy piszeecie przeciez
osobowosc nie oznacza pochodzenia..... Moze wam sie tacy trafiali mi rowniez ale teraz mam fajnego narzeczonego inteligentny nie jeden mieszczuch by sie od niego nauczyl otwierania drzwi w samochodzie podejscia do kobiety

Gość a wiesz co ... :)
mieszczuchom sie wydaje ze wszystko sie im nalezy pawda jest taka ze nie jeden raz sie spotkałam z tym ze na wsi są 100 razy fajniejsi zabawniejsi, przystojnieis i "wysportowani" niz w warszawie gdzie jedyne co robia to siedza przy kompie w wielkim brzuchem, chłepcza piwo i gadaja jakie to laski nie są.

Ja mówie o codziennym zyciu ,o zachowwaniu a ty pitolisz o wyglądzie ,byciu ''przystojnym'' , pewnie jestes jeszcze nastolatką albo młodziutką osobą. Przeciętny facet ze wsi to burak przedstawiciel '' Polactwa'' ,przeczytaj ksiązke o podobnym tytule. Warszawa to inna bajka, rdzennych mieszkanców jest zaledwie 20-30% , reszta to napływowi. Podobnie się dzieje z Wrocławiem i Krakowem

ja jestem rdzenna warszawianka :P a ze wsia tez miałam kontakt i gówno prawda to co ty piszesz. Wiele kobiet zasuwa do pracy o wiele bardziej niz faceci.

Gość na fsiiiiiiiii
na wsi jest plotkarstwo ,bylo jest i bedzie ,wszyscy o wszystkim wiedzą :P

a w miastach nie ma? rozumiem ze wy nigdy nie plotkowaliscie? nawet teraz tego nie robicie :P

ktos sie za mnie podszywa moja prawdziwa wypowiedz to pierwsza bezczelnosc i tak sie zachowuja wlasnie ludzie w miastach!!!!!!!!!!!!to wy nie macie kultury!!!!!!!!!!