Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pooofi

Chce się zakochać

Polecane posty

Gość Pooofi

Chce, znaleźć prawdziwe uczucie, ale chyba zdarza się ono tylko w filmach. Mam dosyć już samotności, mam dosyć facetów, którzy udają, że coś czują, żeby zaciągnąć mnie do łóżka. W całym moim życiu nie było ani jednego, któremu by na mnie tak naprawdę zależało. Może to ja robię błąd, koleżanki mówią, ze jestem zbyt niezależna i to ich odstarasza, to co mam robic z siebie idiotkę?

Gość a wiesz co ... :)
na to wyglada :)

Gość a na imię
ci Marta

"Może to ja robię błąd, koleżanki mówią, ze jestem zbyt niezależna i to ich odstarasza, to co mam robic z siebie idiotkę?" ja mam taktyke "rżniecie głupa " :)

Gość rżniecie głupa
to dobra taktyka czyli takie wiesz ale nie mowisz,a jak sie wyda ze wiesz to wyrzucasz wiaderko i uciekasz z piaskownicy

"to dobra taktyka czyli takie wiesz ale nie mowisz,a jak sie wyda ze wiesz to wyrzucasz wiaderko i uciekasz z piaskownicy" dokładnie...a razchodzi sie głównie o to : "Mam dosyć już samotności, mam dosyć facetów, którzy udają, że coś czują, żeby zaciągnąć mnie do łóżka." wiec ... no harm :P on myśli ze głupia a ja wiem co chce ode mnie i koniec. Sprawa jasna.

-----> Pooofi niestety ale jak czytam, słucham i patrze na moje kolezanki to niestety ale coraz bardziej utwerdzam sie w przekonaniu ze wole byc sama a jak juz tylko do seksu to chociaz zeby był przystojny i dobry w te kloski abym choc tyle skorzystała.

Gość rżniecie głupa
no jasna kasujesz gościa i temat rżniesz głupa dalej

miłość w wykonaniu facetów bokiem mi juz wyszła.... i dziekuje za nia. Wole jej nie doswiadczyc juz wiecej :P wiec jak seks to z zajebistym przystojniakiem albo wcale a za miłosc dziekuje, przejadał mi sie i wyszła bokiem nie mówiac o tym ze uzyłam są jej od nich jak pies w studni....

Gość rżniecie głupa
że co jaki pies?

"no jasna kasujesz gościa i temat rżniesz głupa dalej" jak kasuje? o co ci chodzi?

Gość refforma_.
Rano tu był taki gość co chciał trzymać dzikie zwierzęta w domu, też fajnie i abstrakcyjnie.

"że co jaki pies?" no niby ja...chodzi mi o to ze od ich "miłośći" ze tak powiem omal nie zdechłam...wiec ja dziekuje za ich miłość wole byc juz nie kochana miłościa w ich wykonaniu :) miłosc od facetów mi bokiem wyszła.... a seks :) no cóz... jest przyjemny ale powiedziałam sobie ze jak juz to tylko z przystojniakiem. I tak wy wszyscy tacy sami ta sama mać wiec niech chociaz z wygladu ładny. Ale niestety w polsce troche kiepsko z łądnymi wiec mi nie grozi ze szybko ulegne ;) :P ...zostaje "rżniecie głupa" :P

Gość rżniecie głupa
kasuje w sensie kubeł zimnej wody i dalej rżniesz głupa

"kasuje w sensie kubeł zimnej wody i dalej rżniesz głupa" dokładnie..we wszystkim :)

zreszta u was miłość równa sie głównie tylko seks i nic wiecej...wiec dziekuje :P za miłosc...wezme sobie tylko sex od tych ładnych, przystojnych i styka :P