Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donataaak

Koleżanka mnie dzisiaj zdołowała na maxa... czuję się jak śmieć

Polecane posty

Gość donataaak

rozmawiamy sobie luźno i mówie na żarty do niej "oddaj mi ten zeszyt bo ja ci nie ufam".. na co ona całkiem poważnie do mnie "pf, nie interesuje mnie to ze mi nie ufasz, wazne, ze ufaja mi osoby na ktorych mi zalezy, a ty jestes mi obojetny, jestes to jestes, nie ma cie to cie nie ma" i zrobila sie cisza przez conajmniej 5 minut... kurwa no tak mnie tym zdołowała ze masakra zwłaszcza, ze około pol roku temu rzucila mnie kobieta po rocznym zwiazku gdzie bardzo ją pokochałem i tez dosyc duzo przykrytch słów mi powiedziala typu: nic do ciebie nie poczułam, stałes mi sie obojetny, chce innego faceta bla bla kurwa no po takich slowach czlowiek ma ochote strzelic sobie w leb, bo wiem, ze nigdy nikt mnie nie pokocha

Gość a wiesz co ... :)
witaj w kobiecym świecie...my własnie tak sie czujemy po zwiazkach z wami :P zwłaszcza jak zostajemy wykorzystane tylko do seksu :) witaj po drugiej stronie barykady :) ciesz sie ze chociaz ci to w twarz powiedziała a nie lawirowała i kłamała na koniec :) choc na tyle ja było stac.... mogło byc gorzej.

Gość jajko niespodzianka
Twoja koleżanka nie jest zbyt rozgarnięta, brak jej dystansu, jest za głupia ,żeby zrozumieć ironię ,sarkazm czy po prostu żart. Olej to i daj sobie spokój, czym się przejmujesz? Jesteś facetem powinieneś mieć jaja i nie przejmować się jakąś dziwaczką. Poza tym ona mogła to powiedzieć, nawet jak tak nie myśli... chciała się odgryźć i tak walnęła, co nie znaczy że tak jest. Jak ci na niej w jakiś sposób zależy to porozmawiaj z nią i zapytaj czy mówiła szczerze, jak to zykła znajoma, to udawaj ,że nic się nie stało. Jednak na twoim miejscu dałabym sobie z nią spokój bo widać ,że ta laska ma zryty gar... weź miej taką dziewczynę, walniesz coś dla żartu a ona zaraz ci pojedzie, że masz za małego penisa, jesteś idiotą, mam cię w dupie, nie zależy mi na tobie i w ogóle cię nienawidzę haha.

Gość donataaak
'a wiesz co' .. no jakos nie zauwazylem aby ktora kolwiek kobieta cierpiala po zwiazku itp :O w 90% to kobieta zrywa z facetem a te 10% kobiet to i tak zaraz sobie nwoego znajda poneiwaz dla was to nie problem swoja droga mowisz, ze wykorzystane do sexu.. przynajmniej macie sex na zawołanie, a my? ja odkad mnie kobieta rzucila caly czas poszcze a bardzo bym chcial w koncu pobzykac

Gość donataaak
'jajko niespodzianka' widzisz.. gdyby ta laska mnie nie kręciła i by byla mi obojetna to mialbym to w dupie a sęk w tym, ze ta laska mnie bardzo kręci, jest zajebiscie atrakcyjna fizycznie i odziwo w chuj oczytana, madra i rowniez z poczuciem humoru.. to co mowila, to mowila w stu% na powaznie, nie wiem co ją tak uraziło- moj tekst, ze jej nie ufam.. hmm , tyle , ze ja to powiedzialem na zarty i latwo bylo to odczytac, a ta mi tak 'od serca' poleciała, no straznie mnie to podłamało

pogoda... wszyscy chodza nerwowi

"ja odkad mnie kobieta rzucila caly czas poszcze a bardzo bym chcial w koncu pobzykac" i o to sie rochodzi w waszej "miłośći" i uczucicach ... nic wiecej. W momencie gdybys sobie pobzykał juz by ci wszystko przeszło. :) a ja podejrzewam ze jej nie uraziłes.... nie napisze ci o co chodziło bo jeszcze bardziej sie podłamiesz

Gość jajko niespodzianka
Więc tak jak mówie, jak ci na niej zależy to się zapytaj czy mówiła to szczerze, jak odpowie ,że tak to daj sobie spokój . Widać ,że laska za bardzo zadziera nosa i ma się za nie wiadomo co . Nawet jak faktycznie nie czuje nic do ciebie, to nie powinna tak mówić, bo faktycznie takie słowa mogą zranić, tym bardziej gdy mówi je osoba dla nas ważna. Tu odpowiedzi nie dostaniesz, musisz z nią porozmawiać. Jak się wstydzisz czy co , to powiedz to z żartem, a nie śmiertelnie poważnie z łzami w oczach ;] A i jeszcze jedno jeśli wiążesz z nią nadzieję , to nie pokazuj swojej słabości, nie pokazuj ,że cię to rani, że bardzo ci zależy im większą wykażesz obojętność, tym masz większe szanse, to nie znaczy oczywiście to nie znaczy że masz ja ignorować, po prostu kobiety lubią facetów silnych i pewnych siebie, najczęściej lecą na tych trudnych, nie tylko faceci są zdobywcami, kobieta chociażby po to by się dowartościować stara się wyrwać faceta na którym nie robi większego wrażenia. I nie czuj się jak śmieć, bo piszesz całkiem sensownie i widać ,że fajny z ciebie facet ale więcej wiary w siebie, jak ci ci powiedziała ,że jesteś tępym debilem i jesteś dnem to co innego, ale ona powiedziała ,że jesteś jej obojętny a to nie koniec świata, to może da się jeszcze zmienić..

nooo :P zostaje ręka lub inna do pokochania znaczy sie pobzykania :) pokochanie- pobzykanie w meskim jezyku :) wiec moze pokochaj inna :)

Gość donataaak
a chuj wam w dupe... widze ze nie rozumiecie mojego problemu

A dlaczego ty sie taka idiotka przejmujesz?Bo to idiotka skoro ni stąd ni zowąd puszcza taki tekst.Trzeba było odpowiedzieć że ciebie też nie interesuje co ona o tobie myśli,bo i czemu miałoby cię to obchodzić :O Jakaś głupia laska,chyba sie tym dowartosciowała :O

Gość iygiygy
skoro oczytana i mądra to to może właśnie był jej żart ?...niektore osoby mają ciężkie żarty ,a ty się tym przejąłeś ;)