Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukająca śmierci...

Jestem załamana.Zabiję się...

Polecane posty

Gość helga33333
Cholerny spam z sziterów!

Gość Hazarrdzista.
I na dodatek nie potrafisz wklejać linków. :( Ja bym skoczył

Sam nie potrafisz wejść na stronę pedale jebany

Gość Hazarrdzista.
no widzisz, jak chcesz to potrafisz.. tylko po co zaraz tyle krzyku

Gość oligierka
nie badź żałozna to nie jest twoje zdjecie;)) tego jest mase na necie wiec nie dowartosciowywuj sie kogos zdjeciami;]

Spierdalaj stara sekutnico.

Gość oligierka
stara to jesteś moze ty;D co juz sie wystaraczajaco napatrzyłaś na zdjecie tej dziewczyny chcialabys tak wygladac co ? hehehe zal mi Cię ;];];];];];];];];]

Ja nią jestem debilko a nie moja wina że moje fotki znajomi rozsyłają po necie bo jestem piękna pedałko : l a żal jest już nie modne...

Gość oligierka
hahahahahahahahaha ojj dzieckoo..;D nie no rozwalił mnie twój tekst.... wiesz skad ta dziewczyna jest moze sie nie osmieszaj bulicznie ;]

Gość oligierka
i uwazaj na słowa :)

Naucz się pisać dzieciaku.Kurde 10 lat ma,a wypowiada się na forum dla kobiet.Wykurfiaj stąd ; l

Gość oligierka
och literówka swiadczy o tym ze pisac nie umiem ?:) no wiesz twoje wypowiedzi mowią same za siebie o twoim stopniu inteligencji;) a wiec dziewczynkoo idz sie dalej dowartosciowywuj zdjeciami lasek bo zapewne na siebie patrzec nie mozesz;]] narka

Uczepiłaś się bo jesteś zazdrosna mojej urody ^^ A patrzeć to zapewne ty nie możesz na siebie.I nie udawaj inteligentnej,bo ci coś nie wychodzi ;) Również żegnam :D

Gość oligierka
masz rację uczepiłam sie zeby tepić pustaki co robia z siebie idiotki ;] .

Aha,ok trzeba cię wytępić i wszystkich ludzi z twojego otoczenia,bo pewnie głupota przeszła od ciebie na innych :) Ej no...wiem,że masz dużo kompleksów ale nie wyżywaj się na kimś,komu w życiu dopisuję-inteligencja,uroda,pieniądze,ludzie.Możesz pozazdrościć dziecinko ;)

Gość oligierka
ta dziewczyna ma 17 lat ;] skoro sadzisz ze masz tyle to kto tu jest dziecinką ;] weź sie juz bardziej nie pogrązaj co;) a i własnie cytujac twoje slowa ze to jest forum dla kobiet, nie dzieciaków ,wiec BEAT IT !;]

Gość chyba jestem niewyzyta
to w koncu jestes brzydka gruda i "WGL" (:D:D:D:D) czy dopisuje ci inteligencja i uroda:D ech rozdwojenie jazni

Gość oligierka
zapewne brzydka;) tylko sobie wstawiła zdjecie jakieś dziewczyny,ktorej fotki sa bardzo popularne na necie, zeby sie podniecac niezdrowo ;]

Gość no jak powiem siostrze
to sie wkurzy ze ktos rozsyla jej zdjecia na forach. co prawda cioteczna ale jednak siostra i nie bede miala skrupolow jej o tym powiedziec. a ty klamczuch udowodnij ze to twoja fotka!!!!!!!!!!!!!!!! nie potrafisz bo to nie ty paskuda pewnie jakas i wykasuj to lepiej

skoro tak twardo bronisz swojego zdania ze jestes sklonna wywwac to odwaz sie i wstaw droga fotke zrob ja w pozycji leżącej na plecach i z pwawa zgieta noga no prosze zobaczymy czy to ty....

a jak ci sie nudzi to załóż forum z tematem" Już po lekcjach bede teraz cie uczyć"

A ty z tą siostrą to normalnie wyjechałaś ;) Jeśli już to napewno byś nie była moją kuzynką-moja rodzina jest inteligentna więc ty do niej nie pasujesz ;)

A temat został założony dla jaj...Przegrałam zakład i musiałam tutaj wstawić swoje zdjęcie więc... ;) Głupki .

Ja juz napisalam jakie zdjecie zrob by to udowodnic to co ie potrafisz bo takiego nie znajdziesz na necie z ta sama buzia tak? to zrob i wtyedy ci uwierzymy. ta dziewczyna ma ladna buzie ale wlosy na gorze sianowate a na koncach badyle jak mysie ogonki. ja kompleksow nie mam bo ta lala ze zdjecia nie jest warta przy mnie ustac i przy moich pieknych wlosach figurze i twarzy....

No to glupia dziecinko rob sobie zaklady dalej. Rozbroilas mnie tym zakladem co za dzieciaki tu wchodza a niby forum dla kobiet. dane z dowodu powinny byc wymagane zeby moc tu pisac

i jeszcze jedna uwaga ,nie bede gówna szkolic ale jesli jestes tak inteligentna jak twierdzisz to po pierwsze: 1. nie wstawila bys "swojej" a raczej cudzej fotki 2. nie dala bys sie sprowokowac przez nas forumowiczow 3. nie musiala bys przed nami niczego udowadniac nie zrobila bys z siebie posmiewiska i nie wstawala drugi raz nie swojej fotki jestes dnem i do tego przywyknij

Spierdalaj,nie jesteś mnie wart debilko.A i nie jestem gównem ty stara pizdo.Wstaw swoje zdjęcie to zobaczymy.i tak wgl to mam 18 lat tępa strzało :D