Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elodi7777

kto ma rower stacjonarny ?

Polecane posty

Gość elodi7777

mam pytanie:) czy mozlliwe jest zrobienie 30 km w godzine? bo tyle pokazuje moj licznik i nie wiem czy to nie za krotki czas na taki dystans. czy ktos schudl za pomoca rowerka?

Gość WnerwionaKłótnią
Ja mam rowerek stacjonarny... Nie masz co patrzeć na licznik, one oszukują. A czy schudnąć się da- nie wiem. Jeździłam tylko pare razy i teraz stoi w kacie. Ale dzięki niemu poprawisz sobie kondycje, i schudniesz napewno, bo jeźdźąc na rowerze idzie schudnąć. Tylko musisz jeździć na nim regularnie i minimum 30minut bo po 30 minutach spala się tłuszcz.

Gość elodi7777
tylko widzisz stasznie boli mnie tylek od siodelka ktore i tak juz odpadlo, nawet nie pytaj jak jezdze:D ogolnie jade godzien ale 3 razy po 20 minut i trzymam diete, moze tluszcz sie nie spala ale kalorie leca prawda:)

Gość jkljil
moja mama ma taki rower. Kupila kilka tat temu, troche pojezdzila, a teraz stoi i osiada sie na nim kurz.

Gość Buhahaha haha ha
Też mam od 2 lat, jeździłam na początku przez miesiac po 20 min dziennie, a teraz służy za wieszak na torebki:) czy wasze też sa na takiej taśmie, ze nie slychac tego przeskakiwania trybikow jak w mobilnym? Mnie to tak wkurza, ze nie moge z niego korzystać

Mam taki!Stoi w kuchni, ale uzywam go tylko zima bo w lecie wole zwyly rower.Liczniki w takich rowerach nie sa miarodajne, bo moj pokazyje taka sam odleglesc i spalone kalorie, bez wzgledu na to jak mocno doktrece srobe, zeby wiekszy byl opor.Nie wiem, czy sie chudnie, przy pomocy takiego rowerka, ale na pewno pozwala zachowac kondycje fizyczna i jak przychodzi wiosna i wsiadam na zwykly rower, to jestem juz zaprawiony i bez problemu robie 20 km po okolicy!

Gość elodi7777
moj jest magnetyczny wiec nie slychac go, ale mam problem z siodlem, czy mozna dokupic do stacjonarnego? szukam w nece na ten temat i nic

Gość a moja kolezankaa
wlasnie miala dioete i jezdzila duzo na rowerze i schudla :P)

Gość elodi777
up:)