Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

etanol

Rada dla licznych tegorocznych maturzystek i maturzystów na forume!

Polecane posty

Jak nie wiecie na co iść to wybierzcie sobie 3 kierunki, które was interesują i ułóżcie w kolejności: 1. kierunek wymarzony 2. kierunek, który chętnie wybiorę, jeżeli nie wybiorę 1 3. kierunek awaryjny ja tak zrobiłem zamiast wypytywać na forum, co w środku czerwca byłoby przegięciem :P

ohhhhh, teraz już wszystkie moje problemy się rozwiązały! wspaniała rada!

Proszę bardzo! :classic_cool: wkoorwiają mnie już te topiki "hej, czy warto studiować zarządzanie" albo "pomocy czy geografia to dobry kierunek".

To irytujące, szczególnie gdy jest milion wątków o tym samym kierunku, ale też trochę wyrozumiałości! Tych kierunków, uczelni jest teraz tyle, że naprawdę trudno się zdecydować i wtedy opinia kogoś innego jest potrzebna :)

Wiem, sam się dłuuugo zastanawiałem nad ustaleniem tej trójki, ale myślę, że już nie zmienię jej składu :)

ja też duuuuuuuużo myślałam i nadal dużo nad tym myślę, bo nie jestem pewna... ;) a Ty co wybrałeś?

Gość ikjlhukhyuikjyhol
"ja tak zrobiłem zamiast wypytywać na forum, co w środku czerwca byłoby przegięciem" Dlaczego? Wyniki matury są dopiero 30 czerwca, więc do tego czasu i tak nic nie wiadomo na co będzie się miało dosyć punktów. Czasem wystarczy dostać z danego przedmiotu 5% mniej i już się nie dostajesz na dany kierunek.

daisy - pozostawię to dla siebie, ale wyłącznie kierunki kończące się tytułem inż :classic_cool: Licznych mimo niżu demograficznego - teraz prawie każdy ma maturę, więc maturzystów jest więcej niż w rocznikach wyżowych.

Gość jakichkjkljkljkl
jaja sobie robisz? Jak mopze byc wiecej ludzi ktorzy maja mature jak mniej ludzi sie urodzilo? Wez mysl czlowieku Juz studiuje na 5 roku i wiem ze co roku od rocznik 1990 jest coraz mniej skladajacych podanie na studia wiec wiem co pisze. Macie DUZO prosciej. Co roku jest coraz mniej kandydatow na miejsce.

ya yebię Dobra - może z roczników 1983-1990 więcej osób zdawało maturę, ale w porównaniu z rocznikami zdającymi 10 lat i więcej wstecz obecnie maturzystów jest więcej!