Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dareckizWawy

Obcierki w autobusach

Polecane posty

Gość warkot
Witam, mialem kiedyś taką opcję w autobusie nocnym w Wawie bardzo zatłoczony. Stanolem za niższą kobietą prawą ręką chwyciłem się poręczy a lewa swobodnie zwisała, ale przy prowadzeniu autobusu nocnego w W-wie nie da się normalnie stać( Ci co raz mieli okazję dobrze wiedzą o czym piszę) moja dłon muskała jej pośladki po paru minutach już z premedytacją ocierałem dłonią o jej pośladki. Dziewczyna totalnie nie robiła nic nawet się nie odwróciła ba nawet lekko wypieła pośladki (albo mi się zdawało) pod koniec trasy wyraźnie czułem podniecenie i jej z resztą też, niestety byłem wtedy szczawik i grzecznie wysiadłem na swoim przystanu jak się od niej oderwałem wtedy dopiero się odwróciła popatrzyła pytająco uśmiechneła się i autobus odjechał. Niestety spartoliłem to a mogło być ciekawie.

warkot, kazdy facet spartolil kilka takich sytuacji w takich zyciu, jak sie nie przewrocisz, to sie nie nauczysz :> jak ja pomysle ile radosci mnie ominelo.. a Wy, drogie Panie, dawajcie nam delikatnie do zrozumienia w tych autobusach, co myslicie o wszelkiego rodzaju ocierankach, to zaoszczedzi nam wszystkim wielu nieporozumien :D

Gość ok to moje doswiadczenia
zupelnie przypadkowe, bo nie kreci mnie cos takiego :p nocny, po jakiejs imprezie w miescie, daaawno temu, wszyscy jak szproty w puszce cieszylem sie ze w ogole wsiadlem, po chwili dopiero sie zorientowalem ze stoje za fajna dziewczyna i doslownie caly do niej przylegam od tylu - kolana pod jej kolanami, uda do ud, jej tyleczek do mnie, moja klata :classic_cool: do jej plecow tak ciasno ze na plecach czuje to samo :o a szofer zasuwa jakby przed switem chcial zdazyc :classic_cool: to byl jedyny raz kiedy poczulem podniecenie w takiej sytuacji, a ona jeszcze sie odwracala do mnie buzia i smiala... :o :D niestety szczyl bylem, tematu nie pociagnalem :p innym razem, ale to juz o mnie, bez tloku w bialy dzien, trzymam reke na drazku, podeszla jakas laska, cyckiem ocierala sie o wierzch mojej dloni i bezczelnie gapila w oczy :classic_cool: :D

nie znalazłem jeszcze obcierki w autobusie w autokarach dalekobieżnych to już cześciej

Gość dareckizWawy
Polecam autobus 190.bardzo tłoczno

Gość zeus kosmateus
chodzi o obcierke tyłka po załatwieniu

Gość dareckizWawy
Up

Gość niezaspokojona koteczka
osz cholera... jaka szkoda, że nie jeżdżę autobusami :D:classic_cool: