Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samePOLLY

Czy interesuje sie tu ktos pisaniem?

Polecane posty

Gość samePOLLY

Pomyślałam, może tu znajdę kogoś, kto miał problem podobny do mojego i jakoś z tego wyszedł :) Piszę sobie i z pasji i z przymusu i jeśli jeszcze chodzi o formy dłuższe, wiecie, książki etc. mniej więcej wiem jak się z tym uporać i posłać gdzie trzeba, otóż problem zaczął się kiedy wpadłam na pomysł wyrzucenia na szersze wody tekstów swoich piosenek, bo co tu dużo mówić, brak mi w tym temacie doświadczenia i za diabła nie wiem, co z tym w ogóle zrobić. Zainteresowana w publikacji mych dzieł na byle jakich forach nie jestem, boże broń sprzedasz detaliczną przez 'polską strefę' etc. :D Kręci się tu dużo obytych ludzi, doradźcie mi proszę, wypada wciskać swoje teksty konkretnym wykonawcom przez bezpośredni kontakt z ich managerami? Tzn. jeśli wiem, że dany zespół/wokalista bazuje tylko na cudzych tekstach, jest sens spróbować zawracać im głowę, czy takie problemy egzystencjalne to oni mieli w podstawówce? :D Naprawdę przydałaby mi się czyjaś pomoc, może ktoś tu jest uświadomiony w adres miejsca, czy pomysł dokąd mógłby trafić taki mój utwór niczyi :)

Gość Pooooziomka!
nie znam sie na tym, ale próbować zawsze warto :)))

Gość Laura1888
a czemu nie chcesz wrzucic swoich piosenek na jakies forum? w ten sposob ktos mogłby cię zauważyć i twoj talent, piszacych jest teraz duzo malo kto robi to dobrze..

Gość xmaa
Od tego są agencje literackie. Zajmuja się promowaniem młodych talentów, sponsoringiem.. W sieci jest ich dużo, wystarczy wysłac im co masz i czekać na łaskawą odpowiedź, zazwyczaj jej brak..

Gość liczedoczterech
Dzieci, szkoda czasu na agencje, oni zajmują się poważniejszą twórczościa, jak książki