Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akakakałakałaka

MALINOWY KOLOR WŁOSÓW?

Polecane posty

Gość akakakałakałaka

co o tym myślicie?

chcesz wygladac jak wisniewski? mi sie takie laski koajrza z zawodówką o profilu fryzjerskim badz handlowym :O nie rob sobie krzywdy

Gość akakakałakałaka
wiśniewski miał czerwone, i raczej chodziło mi o to by dopasować te włosy do mojego rockowego stylu.. problem w tym że od 3 lat noszę czarne albo granatowe włosy, mam ogólnie lekko ciemną karnację, i brązowe oczy, więc czarny pasuje jak ulał, ale jest już nudny, brąz mnie straszni nudzi, więc szukam czegoś nowego..

Gość diabeł uciekł w półszpagatach
NIEEEEE :O :O :O

Gość ale o co ci chodzi????????
bo co cię kurwa obchodzi co my o tym myslimy i co nas obchodzą twoje kłaki? masz jakieś konkretne pytanie, bo jak na razie to topik bez sensu? :O

Gość akakakałakałaka
WYPIERDALAJ jak Cię to nie interesuje, a nie spamujesz, swoją głupio-mądrą wypowiedzią.

Gość charleen
nie

Gość to ty spamujesz swym
debilnym topikiem bez celu :O z dupy kurwa mamy wiedzieć jak bedziesz wyglądała w tym kolorze

malinowy to ja lubię kisiel :O

miałam kiedyś malinową grzywkę:) szybko się spiera ale mimo to jest super. Szalej póki możesz i nie przejmuj się innymi :)

Jak juz tak ci bardzo zalezy na tym oczojebnym kolorze we włosach to pofarbuj tylko niewielką część włosów (końcówki np.). Reszta ma być blond. Inaczej będzie LIPA, uwierz :O

Niekoniecznie lipa, nektórym bardzo pasują takie niestandardowe kolory. Ja swego czasu miałam niebieskie :D nie całe tylko tak z przodu

Teraz doczytałam, że masz ciemną karnację - zapomnij o różowych włosach, proszę Cię :O Nie jesteś Lady GaGą, jak się domyślam?? A jeśli mnie nie posłuchasz, to ani się waż ubierać się do tego NA CZARNO :O

Sorry, Lady GaGa ma styl a nie wtapia się w "subkultury"..... :O

Gość aha-aha-aha-ahah-ahah
przecież Rihanna ma malinowe od jakiegos czasu to wybór jej sytlistów więc autorko moim zdaninem wybór na czasie i właśnie ze pasuje to do ciemnej karnacji więc śmiało. pewnie musisz jednak zainwestować w dobrego fryzjera - zeby ci zrobił ciekawy i głęboki odcień tak zeby nie wyglądał tandetnie i sie sie sprał po tygodniu. ale śmiało. mi sie podobają takie kolory, ja kiedyś kiedys nosiłam oberżyne do niebieskich oczu wygląda poprostu obłędnie :)

Fajny pomysł. Też właśnie myślę nad malinowym kolorem włosów bo strasznie mi się podoba. Tylko nie wiem czy mi wyjdzie Bo włosy mam średni brąz a chciałam sobie zrobić to szamponetką koloryzującą z joanny.

Najpierw bym musiała odbarwić włosy bo mysle,że mam włoski za ciemne i kolor mi nie wyjdzie. Orientuje się ktoś?

najlepiej skonsultować się z fryzjerem. może samo rozjaśnienie włosów wystarczy, żeby położyć kolor. ja robiłam sobie kiedyś zielone włosy, ale na własną rękę, w domu. efekt nie był specjalnie zadowalający, a farba bardzo szybko się sprała...