Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony facet

Poradzcie bo juz sam nie wiem co robic. Poznalem kobiete

Polecane posty

Gość zagubiony facet

Poznalem kobiete, ktora chce sie ze mna spotkac. Niestety nie nalezy do urodziwych. Powiedzialbym nawet ze jest brzydka. W dodatku bez wyksztalcenia i bez wiekszych perspektyw. Dac jej szanse?

Gość zagubiony facet
Problem w tym ze ona sobie sama narobila nadziei.

no więc właśnie się spotkaj i jeżeli Ci się nie podoba - zniwecz jakiekolwiek jej nadzieje...

Wypadałoby powiedzieć, że nie jesteś zainteresowany. Lepiej odciąć głowę od razu, niż zagłodzić :P

Gość YoulkaZPodwórka
heheheh pozostaje Ci powiedziec jej wprost tę niezbyt miłą wiadomosc i poszukac sobie kogos znacznie bardziej urodziwego z kim bedziesz flancował truskawki ,siał trawę i robil pierogi ruskie na kolacje und kochał sie na plazy w przypływie uczucia :O show must go on :P:P

Gość zagubiony facet
Ale tu nawet nie chodzi o jej urode bo sam nie jestem bradem pittem. Razi mnie fakt, ze jest po zawodowce, nie mam pracy, robi bledy w pisowni.

Wypadałoby powiedzieć, że nie jesteś zainteresowany. Lepiej odciąć głowę od razu, niż zagłodzić głowę zawsze można ściąć , ale można to zrobić po rozmowie , dyskretnie gdzieś na uboczu parkowego klimatu :classic_cool: póki co.....niech dziewczyna dostanie szansę...:)