Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna kasia xxx

Test owulacyjny, kto pomoze? :)

Polecane posty

Czesc, Powiedzcie mi co myslicie o moim przypadku z testami owu. Test wyszedl pozytywny w piatek o 10.00, to byl moj 12dc. Kochalam sie z facetem w sobote(13dc) ok 8-9 rano, czyli jakies 22-23h po. Juz mialam bardzo malo sluzu plodnego, natomiast poniedzialek i dzis (15 i 16dc) czulam klucia w podbrzuszu, jajnikach, sluz dzis juz stal sie bardzo nieplodny. Czy aby nie za pozno stosunek? a moze za wczesnie patrzac na te bole podbrzusza (wczoraj i dzis)? Pomozcie...

Gość babymama
ja bym nie ufala tak testom owulacyjnym.spotkalam sie z wieloma skrajnymi opiniami.jedne bardzo chwalily inne ,w tym tez ja ,uwazaja ze te testy to lipa. u mnie za kazdym razem kiedy robilam testy wskazywaly owulacje.podobno ta druga kreska jest w roznych odcieniach i to tez ma znaczenie. takze jak dla mnie testy nie sa pewne. jesli bardzo ci zalezy na dokladnym wyliczeniu dni plodnych to proponuje zainwestowac i zakupic cyclotest.koszt ok 700 .w moim przypadku bardzo trafny zakup :)nie zaluje ze go kupilam

Ja mam test elektroniczny i dobrze wiem jak rozpoznawac ze "to juz". Nie robie tych paskowych, w ktorych trzeba odczytywac intensywnosc koloru. Tak czy inaczej wykazal pozytywny wtedy kiedy wykazal, na nim sie oparlam. Tylko czy nie za pozno? a moze za wczesnie? skad te bole jajnikow - pulsowanie - dzis caly bozy dzien czuje prawy jajnik.

Gość babymama
a ilu dniowe masz cykle??

Gość babymama
jesli moge ci cos poradzic to nie licz tak tego wszystkiego.sama po sobie wiem ze trzeba odpuscic. kochaj sie wtedy kiedy masz na to ochote a nie wtedy kiedy sa dni plodne.wiem jak to trudno jak sie tak bardzo pragnie dziecka ale zdrowe podejscie przede wszystkim.