Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syn mnie dobija

Mój 18letni syn nie wpuszcza mnie do swojego mieszkania!!!

Polecane posty

Gość syn mnie dobija

Mamy duży dom i syn ma w domu swoje osobne mieszkanie(kuchnia, trzy pokoje, łazienka i ubikacja) ja często tam przychodziłam, chociażby sprawdzic czy gaz zakręcił itp, a teraz ostatnio wogóle nie wpuszcza mnie do mieszkania i mówi żeby mu nie wchodzic.

Gość syn mnie dobija
Od zawsze był dziwny, nie ma dziewczyny, kolegów również i teraz stał się jeszcze bardziej samotny, nie raz robiłam mu awantury że jest takim odludkiem od ludzi. Ja na siłe próbuje go z kimś poznac to on mnie odpycha a odkąd ma własne mieszkanie stał sie jeszcze większym odludkiem.

Gość syn mnie dobija
Chociaż po to by sprawdzic czy gaz zakręcił, zawsze znajdzie się jakiś powód. Ja nie chciałam sie zgodzic na to mieszkanie ale on w końcu postawił na swoim.

Gość aaaaa może
może ma znajomych ale nie przyprowadza ich do domu bo się wstydzi matki, kóra wszystko po nim poprawia i sprawdza?

Gość pewnie jest uzależniony
od internetu i gier komputerowych i całe dnie spędza przed komputerem

Gość syn mnie dobija
Nigdy nie miał żadnych znajomych, ciężko nawiązuje relacje z rówieśniakami może ma tam dwóch ale tylko dwóch bliskich kolegów, nigdy nie było tak żeby był duszą towarzystwa,ciągłe unikanie ludzi, aż mi było czasem wstyd. Siedzi on ze mną przy mojej rodzinie, wszyscy jego kuzyni biorą udział w dyskusji a on siedzi cicho.