Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasmin8

FACET OSZUKUJE KOLEŻANKE - JAK JEJ TO POWIEDZIEC?

Polecane posty

Gość Jasmin8

Mam problem.... Przy ostatnim spotkaniu z moją najlepszą koleżanką, oświadczyła mi, że poznała fajnego faceta. Widziałam po niej, że ma iskierki zauroczenia w oczach i motylki w brzuchu. Poznali się na meczu, on zagadnął do niej jak by nigdy nic, i od slowa do slowa oczarował ją swoim wdziękiem, wymienili się nr telefonu. No i zaczeli pisac, ona już wpadła po uszy.... Wzdychala do niego przy byle okazji, z telefonem się nie rozstawała. Może nie składał jej dalekosiężnych obietnic, ale robił coś, że ona traciła głowe. Ostatnio miałam nieprzyjemność go poznać. Gościu naprawde ma wdzięk, ale mi jednak coś w nim nie pasowało.... I nie myliłam się. Poprosilam drugą kolezanke, aby podgadała go na necie i zaczeła go kokietować. No i jak myśliecie, facet nie mógł sie oprzeć. Takich tekstów jakie on pisał w zyciu nie widzialam. Oczywiście nic nie napomniał o nowo poznanej dziewczynie, caly czas wolny do wzięcia, i juz zakochany w tej mojej koleżance co go podgadywała.... Co mam zrobić?Powiedzieć dziewczynie, że ten facet robi ją w ciula.... czy zostawić niech sytuacja się rozwija... Jak to zrobić, aby jej nie urazić?

Niby nie sa razem.. Brak jakichkolwiek zobowiazan itp.. Ale cos musi robic, ze kolezanka taka zauroczona. Pokaz jej najlepiej archiwa wiadomosci niech sama oceni. Jak madra,to bedzie wiedziala co robic:}

skoro to Twoja najlepsza koleżanka, to nie wiem, nad czym się jeszcze zastanawiasz...

Gość a po co sie
kurcze po co sie wtracasz? . Niecierpie takich dobrych kwok dobra rada, "swietna" przyjaciolka z Ciebie skoro napuszczasz inne dziewczyny na faceta ktory sie podoba Twojej kolezance. wez sie za swoje zycie , a nie mieszasz w czyims .