Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAlwinkazBerlinka

Czy przynać się do zdrady ?

Polecane posty

Gość Milan Kundera
nie Ciebie jedną :)

Gość to_forum
w sumie dobrze wiedzieć co tak na prawde siedzi Wam w głowach, oczywiscie nie generalizując.

Gość melabryne
Najczęściej ludzie zmyślają i się nabijają z odpowidających na ich tematy, ten tez smierdzi kitem.

Gość milki neste
bo nie rozumiem jak mozna kogos zdradzic a potem wypytywac na forum czy sie przyznac skoro masz kodeks etyczny itp zasady to czemu wogole zdradzilas? i to meza? ja meza niemam wiec nie rownam sie z toba . smieszne to jest ludzie ktorzy mowia o sobie ze maja zasady a zdradzaja robia cos wbrew swoim zasadom a pozniej rujnuja komus zycie swoim przyznaniem sie ty sobie ulzysz tym ze mu powiesz a on bedzie cierpial to twoja wina wiec nie wydaje mi sie ze on powinien przez ciebie cierpiec bo ty chcesz zrzucic z siebie ten ciezar jesli uwazasz ze masz zasady to by tej rozmowy wogole nie bylo ani tej sytuacji (zdrady) miej na tyle godnosci zeby nie niszczyc komus zycia proszecie

Gość to_forum
to też jest zaskakujące, co ludzie potrafią wymyślić z nudów.

Gość Milan Kundera
nie uważam się za jednego z nich (pomarańcz), zaglądam tu okazjonalnie, dziś jest czas więc zaglądam, ale jak się czyta czasami niektóre posty, czy całe tematy to można dojść do ostrzejszej konstatacji

Nigdy w życiu nie przyznawaj się do zdrady. To proste: jeżeli to zrobisz, ulży tylko Tobie - on poczuje się gorzej, zacznie wątpić w siebie, straci zaufanie, być może straci jakąkolwiek wiarę w związek między ludźmi. Zdradziłaś, siedź cicho. To Ty musisz z tym żyć. Nie ważne, jak ciężkie to jest dla Ciebie. Przyznanie się do zdrady jest najbardziej samolubną rzeczą, jaką można zrobić. Nie znam jeszcze związku, któremu wyszłoby to dla dobre.

Gość to_forum
czasem ciekawsze jest prowo w prowo:P

Gość MAlwinkazBerlinka
Dokładnie to samo napisałam ponizej ale tak to jest jak sie przeczyta tylko pierwszego posta. Sama nie wiesz cocie jeszcze w zyciu spotka nie wiesz od czego jestes zdolna wiec nie szalej.

Gość to_forum
Lubie sluchac waszych emocjonalnych wypowiedzi to daje mi radosc mej egzystencji wy moje dziubeczki , Sle wam buziaczki sloneczka Aha tez uwazam ze nie nalezy sie przyznac ja kazdego chlopa zdradzam i czuje sie sexi muahh

Gość to_forum
MAlwinkazBerlinka A ty zdradzasz ?? Chyba tak bo pachniesz mi tu jakimis perwersjami slonko

Gość to_forum
dowiedziałem się, że jestem kobietą:D i pierwszy raz ktoś się podszył pod moja osobę, więc jest fajnie.:P

Gość Milan Kundera
ee to jeszcze nic, pisze jakiś Roman K. czy Edward W. podając się za Monie24, albo Samotną, opisuje, jak opuścił ją chłopak, jaki był dla niej zły, a jak ona go straszliwie kocha, a po 10 stronach pisze, że ma 40 lat i jaja sobie robi, a ludzie na poważnie brali cały ten wywód, nie wątpie, że spora ilość komentarzy była oparta na własnych doświadczeniach uczestników tematu, czy nie czują się urażeni, że ktoś z nich tak zakpił, dlatego tego forum nie można brać na poważnie, bo zawsze znajdzie się ktoś kto nie potrafi z niego właściwie skorzystać, albo pod wpływem własnej frustracji i złego humoru napsuje krwi innym

Gość to_forum
Milan Kundera Faul ty mi rowniez pachniesz gzotycznymi perwersjami czyz nie jest tak

Gość Milan Kundera
Tak, przyznaje od czasu do czasu lubie jakies perwrsyjne sytuacyjki chociaz nie przyznaje sie nikomu !!!!! UWIELBIAM STOPKI CZESTO ROZMAWIAM Z NIMI!:)

Gość to_forum
wiecie co, jeśli piszecie głupie teksty podszywając się, to ok, ale nie obrażajcie nikogo w moim imieniu

Gość MAlwinkazBerlinka
OT to. Ludzie potrafią w różnych chwilach naładować kitów na tym forum a wiekszość łyka i sie produkuje. A może jestem 40 letnia babeczka i sie nudze a moze tez 15 letnia wkurzona nastolka. Moze to głupie ze wymyslam takie pierdoły ale jeszcze glupsze ze sie tak wciagacie namietniue w dyskusje.

Gość Milan Kundera
pisząc, iż to forum trzeba traktować z przymrużeniem oka nie pokajałem się przed tobą, ani nie zasugerwałem, że zależy mi na twych względach... a pisać Ci wolno, co ślina na język naniesie...

Gość Milan Kundera
Malwinka, ale teraz twoja zdrada jest drugorzędna, ciekawszy jest temat wiarygodności forum

Gość MAlwinkazBerlinka
Po za tym nawet nie potaficie sie dopatrzyc wpadek autorki. Dobry temat tez trezba przemyslec a tutaj na szybko, balagan jak cholera a wy klepiecie dziobami, a raczej lapami. Trzeba sie nudzic zeby odpisywac w tak durnyhc tematach.

Gość MAlwinkazBerlinka
To nie ja pisaałam.

Gość MAlwinkazBerlinka
No wlasnie i tam mozna wam namoatac ze nawet nie wiecie kto co pisze bo takie to forum zryte jak zadne inne, balagan i nic wiecej, zadnej kontroli.

Gość Milan Kundera
Tak, przyznaje od czasu do czasu lubie jakies perwrsyjne sytuacyjki chociaz nie przyznaje sie nikomu !!!!! UWIELBIAM STOPKI CZESTO ROZMAWIAM Z NIMI! hehe, fajny koment podszywko, nie głupi

Gość milki neste
Oszustwo?? :((((((((((

Gość MAlwinkazBerlinka
Oszustwo i nic więcej. ehh co za pech.

Gość Milan Kundera
zawiedziona? ale przynajmniej mogłaś coś napisać

Gość MAlwinkazBerlinka
Lubie banany z tesco ale tylko te zielone bo sa jeszcze brazowe ale te sa miekkie i pachna zgnilizna , niestety nie mozna miec wsyzstkiego chyba kupie sobie tym razem az 5 kg i zjem i nikomu nie dam ,nie nie proscie mnie nawet nie podziele sie .

Gość MAlwinkazBerlinka
Za chwilę bedę Marianemz Limanowej ktory zdradził zone albo helena zpoznania ktora ma ochote na 16 latka a wy polecicie i bedziecie wywody swoje bazgrolic i pienic sie a ktos sie z was smieje, luzacko girami wywija. A idzice zesz wy spac i zajmijcie sie jutro czyms innym bo to forum jedno wielie gówno.

Gość MAlwinkazBerlinka
hehe banany z tesco dejżesz sobie na luz zawsze robie zakupy w biedrze :)

Gość Milan Kundera
racja, ale czy ty właśnie tu nie siedzisz...?