Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boriana

Ruchy dziecka

Polecane posty

Gość Boriana

Czuję ruchy dziecka.Jest to moja pierwsza ciąża. Nie mówię tego nikomu, ale....są one dla mnie nieprzyjemne :-(. Czy ktoras z Was miała podobne wrażenie? Czy to się zmieni?

Gość Dalera
Nie przejmuj się, miałam podobnie. To chyba kwestia wrazliwości.

dla mnie zrobily sie nieprzyjemne-ale nie każdy ruch,tylko niektóre bo mialam wrażenie ze syn grzebie mi w szyjce ;) taki dziwne to bylo i tak to sobie wyobrażałam,miałam wrażenie że wychodzi hehe ale to trwało od 26 do 30 tyg gdzieś

Gość Boriana
ale ono biega i gra sobie w piłkę, albo w koszykówkę, bo dostałam właśnie w zęby

Gość mama sama w domu...
ja maiłam odwrotnie uwielbiałam to i kiedy synek się urodził bardzo mi tych kopniaków brakowało choć czasami było bolesne ale NIGDY nieprzyjemne.

Gość Boriana
mój facio mówi, że to dobrze, bo szybka nauczy się jeździć quadem

U mnie to było... dziwne po prostu. Takie jakby mała, trzepoczaca się rybka, trochę łaskotało. A jak pomyślałam że tam podkakuje i macha rączkami kilkunastocentymetrowy człowiek- to już zupełny kosmos :) Nie ma nigdzie przepisu że mają być przyjemne, większość kobiet się cieszy bo to pierwszy taki jakiś namacalny kontakt z żywym dzieckiem.

Gość mama sama w domu...
teraz mąż mnie kopie gdzie popadnie, jak przesolę zupę, albo nie skoczę po browara :O

Gość Boriana
Oczywiście większość wpisów to podszywy. Dziękuje ze te "poorządne odpowiedzi". Mam nadzieje, ze jeszcze docenie przyjemnosc z ruchow dziecka :-)

dla mnie był jakby to powiedzieć niektóre ruchy nieprzyjemne z tego względu, że jak mocno kopnęłą to porzadnie bolało czasem ;/ jak próbowałą wsadzić nóżki pod żebra :p ale fakt, wspanialeuczucie dla mnie było jak kopała,przeciągała sie :)