Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamizelkaa xlka

the sims3 aktualizacja,pomocy!!

Polecane posty

Gość kamizelkaa xlka

czesc;) moze to smieszny problem,alebardzo lubilam ta gre i pewnego dnia postanowilam ja zaktualizowac. Gdy udalo sie niemoglam juz jej uruchomic ,potrzebowalm klucza po czasie jednak zaczalwyskakiwackomunikat ze cos tam wygaslo. co mam zrobic? mial ktos z was podobny problem? prosze o pomoc;)

Gość Może jeszcze raz zrób
aktualizację.

Powiem tak, że jak w dwójce mi się coś popsuło to zapisane gry przeniosłam na dysk D (w moich dokumentach jest odpowiedni folder), z dysku C usunęłam całą grę. Potem grę wgrałam na nowo, włączyłam ją i potem jak widziałam, że wszystko jest ok. to przeniosłam swoją zapisaną grę znowu w to miejsce gdzie kiedyś na miejsce nowego co się pokazało. I już mogłam grać w to na czym przerwałam, a gra działała.

Gość kamizelkaa xlka
hm sprobuje,ale strasznie dlugo mi sie to pobiera bo mam zryty net,ale skad potem znowu wezme ten kod.. chodzi o tego cracka czy cos

Gość kamizelkaa xlka
widzisz problem w tym ,ze nie mam tej plyty z ktorej wgrywalamgre;/ wiec nie mam mozliwosci tego zrobic ponownie..cholera

Nic lepszego się nie wymyśli. Jak nie zależy ci na tej rodzinie, którą grałaś to możesz od razu usunąć grę i wgrać na nowo, a zapisanej gry nie przenosić.

Jak nie masz płyty to może ktoś już ją wgrał i zarejestrował się na ten twój numer co miałaś i dlatego przy aktualizacji to wychwycili i dlatego nie możesz wejść. Nie wiem jak to jest, bo ja miałam płytę.

Gość kamizelkaa xlka
dzieki za pomoc;) za dobre checi;D bede kombinowala.