Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona ;]

miłość czy rodzina ?

Polecane posty

Gość szalona ;]

prosze podzielcie swoje zdanie na ten temat.... matka uwaza ze jestem egoistyczna bo chce wyjechac 400 km od domu... do szkoly ii do faceta... twierdzi ze mi na niej nie zalezy... co ja mam jej mowic.. powtearzam ze ja musze jakos zyc ze ona juz ma swoje zycie... a ja :/ do niej nic nie dociera...

egoistyczna to jest ona nie pozwalając ci wyjechać...i ze cie szantazuje do szkoly tak daleko ? nie ma nic blizszego,a faceta masz tak daleko ? to kiedys juz wyjechalaś skoro go poznalas

Gość szalona ;]
ona zawsze mnie czyms szantazuje ... eh :/ chce tak daleko bo uwielbiam toruń kocham to miasto i ludzi... poznałam go na wakacjach nad morzem no i tak mimo odległosci jakos probowalismy sie widywac... taaakk ma jeszcze moje siostry młodsze i matke i ojca..

No to mama jest najwyraźniej toksyczna :( Każdej matce będzie smutno, że ma córkę tak daleko, ale szantaże i wyzywanie od egoistek to stanowczo zbyt wiele.

Gość szalona ;]
ale tak mi ciezko jej to wprost powiedziec ze ja chce miec swoj dom... :(

Gość wolffek
im szybciej tym lepiej dla obojga matka zycia reszty nie przezyjesz

Ale ona zapewne wie, że chcesz mieć swój dom, tylko nie może się z tym pogodzić. A Ty nie chcesz zasmucać matki, i to też jest normalne. Ale to Twoje życie i musisz zrobić to, czego pragniesz. Tym bardziej, że mama nie zostanie sama, nie wymaga też żadnej opieki (nic o tym nie wspominasz).

Gość szalona ;]
ehhh czasem rodice tacy sa. patrza na siebie.. potem wypominaja... dzieci sie wychowało a one maja cie w dupie.. tak mi zawsze powtazali ;] chce miec wkoncu spokojne zycie :9

Gość szalona ;]
no nie potrzebuje opieki .. mloda jest ma 39 lat moze nawet nowego faceta znalezc :/ tak samo dostałam zaproszene na wesele od str ojca a ta zla na mnie ze chce isc.. bo ja ja zdradzam wlasnie tym....