Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlossssssssssnica

myślę chyba rozporkiem

Polecane posty

Gość zlossssssssssnica

nie chcę by mnie w tej chwili źle zrozumiano, ale chyba mylę seks z uczuciem. nie, nie chodzi o to,że pieprzę się bez uczuć z kim popadnie, bo ja się wcale nie pieprzę. sęk w tym,że myśląc o jakimś chłopaku, koledze... nie pawam do niego niczym, tylko wyobrażam sobie jego+mnie w jednoznacznej sytuacji. mam kolegę ,że jak o nim pomyślę to mam wielką chcicę, ale jak się z nim spotykam to nic, zero uczuć, podniecenie minimalne, automatycznie się z nim całuję, wielka pustka. a gdy idę ze spotkania to płaczę, bo wydaje mi się,że jestem suczą bez uczuć . wiadomo,że nikt z was nie rozwiąże tego problemu za mnie ale może ktoś mnie naprowadzi ? co o tym sądzicie ??????

Gość zlossssssssssnica
prooooszę o jakąś odpowiedz :)

Gość rozporkowy skrzat
może nie jesteś taka jak myslisz tylko po prostu masz ochote na sex

Gość zlossssssssssnica
to po wyzyciu się seksualnie czas na uczucia,czas na miłość,zakocham się ? takie coś się chyba nie zdarza ... ;>

Gość hbdvk lm,.
jestes wyglodniala seksualnie a kolega nie jest tym obiektem ktorego chcialabys darzyc glebszym uczuciem

wyobrażenia są dla Ciebie atrakcyjniejsze niż rzeczywistość prawdopodobnie lubisz samotność, może jesteś jedynaczką

Gość zlossssssssssnica
nie znoszę samotności i nie jestem jedynaczką, ale co to ma do rzeczy ? ok może wygłodniała, racja, ale żeby nikt mnie nie interesował głębiej ?

Gość zlossssssssssnica
temat wyczerpany ? i tak dalej z tego nic nie wiem ;)