Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FelipeMassa

Załamuje mnie ta sytuacja, dziewczyny z uczelni zadają się tylko z chamami

Polecane posty

Gość FelipeMassa

Mam poważnego doła.. poszedłem na studia, myślałem, że w końcu tam kogoś poznam.. całe zycie byłem sam, nie miałem kobiety i jestem prawiczkiem ale mama zawsze mi mówi, że jestem fajnym, miłym, sympatycznym chłopakiem i że teraz jak pójde na studia to już na pewno kogoś poznam w grupie mam dosyć sporo kobiet, około 40... facetów jest 10 no i spośród tych 10 facetów jest dwóch takich cwaniaczków, jeden z nich widać, że na siłownie śmiga bo jest dopakowany a drugi z kolei to jakiś chyba dealer, często ma kasę, widziałem jak miał tytkę z jaraniem itp, co tu dużo mówić, takie typowe cwaniaczki, którzy się niczego nie boją, robią sobie jaja, dużo gadają, świrują i oczywiście cały czas przy nich są kobiety... naładniejsze laski od nas z grupy CAŁY CZAS z nimi się zadają i aby wyprzedzić wasze gadki, że są pewnie puste to wręcz odwrtonie, dziewczyny z którymi oni się zadają są mądre, ambitne inteligentne a do tego atrakcyjne fizyczne... ja sie pytam!! dlaczego takie chamy mają takie kobiety a my - fajni spokojni mili goście którzy mają dobre oceny itp jesteśmy uznawani za cioty i ciągle jesteśmy sami???

Gość istrtur
taka prawda

Gość Ciao Si CzilianoWiesz autorze
wiesz autorze tamci sa moze bardziej rozgadani, zabawni i dlatego maja towarzystwo , np u mnie w grupie sa tez tacy chłopacy, którzy nie przyciagaja po prostu, sa nudni, nie umia zagadac z nami i po prostu łatwiej jest ich olac...

oj nie pierdol, ja ładny nie jestem i nie dziwię sie dziewczynom że nie podobam się im, nie jestem typem cwaniaka, i chama, szanuję dziewczyny, ale poczucie humoru i spontan i inne pozytywne cechy mam;D przynajmniej tak mówią... jestem sam niewiem czegoś mi brak, nie mam może tego czegoś, ale dobry mam kontakt z koleżankami, i co najważniejsze nie wylewam swoich żali na forum że laski lecą na chamów, ja się nie dziwie że nie chcą cichutkich itp, mówię Ci bądź przebojowy, miły ale nie bądź ciotą! taka mieszanka miłego chłopaka i przebojowego zrobi dobrze i kogoś znajdziesz mówię Ci, chcesz pustą lalę? Po co Ci, bądź sobą ale nie bądź ciotą i nie narzekaj. Tak jak wielu tutaj którzy mają pretensję do dziewczyn że ich cichutkich nikt nie chce. Bądź spoko facetem, ale jednocześnie szanuj laski, nie myśl kategoriami, cham i prostak a miły i cichutki.

jedynynienormalny mam pytanie, czy Twoje zdjecie było w stopce kiedys?

Spokojny,cichy nudziarz nie bedzie przebojowy chyba ,ze nażre sie prozacu albo bedzie chodzil pijany

a zagadałeś te kolezanki? probujesz zwrocic ich uwage na siebie ? pewnie nie a liczysz na to ze skoro jest 40 a was 10 to na kazdego jakas poleci... troche sie postaraj i wiecej wiary w siebie... kobiety lubia smiałych facetów a nie takich co sie boja odezwac

czemu piszesz, ze jestes nieładny skoro tak nie jest??:P

ale sie zawstydziłes ;-P, PS masz ładne, duze i rózowe usta:*

Gość FelipeMassa
czasem probowalem cos zagadac ale te laski ewidentnie maja mnie w dupie, zadają się tylko z nimi i przestancie jebac ze to puste lala bo ja bym wiele dal aby takie puste lale na mnie leciały..

Gość FelipeMassa
ale to dla ciebie jest pusta lalą.. bo co? bo jest od ciebie sexowniejsza?? heh.. takim mysleniem to raczej ty ejstes pusta :O

nie kłóćcie sie o to, jaka jest definicja pustej osoby bo kazdy poda inna ...wydaje mi sie, ze nie warto zadawac sie z dziewczynami, które sa po prostu fałszywe- mówia co innego robia tez co innego i sa wyrachowanymi egoistkami:) nie kazda ładna dziewczyna jest taka:)

ale kolego akurat te dziewczyny może na ciebie uwagi nie zwracają, ale zobacz że na świecie jest mnóstwo pięknych i fajnych dziewczyn jest w czym wybierać:D poza tym chromosom męski zanika więc będzie nas coraz mniej;D współczynnik feminizacji rośnie więc będzie git:D a co do moich ust nazwałbym je murzyńskimi warami a nie ustami ale chooj z tym.

Gość ffffgff
nie wsyzstkie, ja jestem ladna i mam spokojnego niesmialego chlopaka, z tych wlasnie spokojnych, nieimprezowych.

Gość kasiulka67
oj tam nie przejmuj się, wbrew pozorom wiele jest wartościowych dziewczyn.