Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhdgyhf

Kilka pytań do Pań - związek.

Polecane posty

Gość fdhdgyhf

Ciekawi mnie to, jak wygląda sytuacja w innych związkach: 1. Jak często się widujecie? 2. Czy jest to związek na odległość? 3. Dlaczego nie widujecie się częściej? 4. Jak często uprawiacie sex? 5. Jak czesto kontaktujecie się telefonicznie?

Gość gfdfdfdf
1. raz na kilka miesiecy 2. tak 3. odleglosc, kasa, inne 4. wcale nie ejstem szmatą 5.codziennie

Gość Marunja
Ciekawi mnie to, jak wygląda sytuacja w innych związkach: 1. 2-3 razy w tygodniu 2. na 2 km ;-) 3. bo jestem artystką i lubię tworzyć w samotności 4. 2-10x w tygodniu (np. caly weekend) 5. do 3x dziennie, smsy do 30

Gość fdhdgyhf
Pytam, bo jestem głupia i chcę porównać do siebie, ale przynajmniej jestem szczera. ;) U mnie wygląda to kiepsko: 1. Jak często się widujecie? piątek - poniedziałek rano 2. Czy jest to związek na odległość? nie 3. Dlaczego nie widujecie się częściej? bo jesteśmy (czyt. on jest) bardzo zapracowany 4. Jak często uprawiacie sex? raz - dwa w tygodniu 5. Jak czesto kontaktujecie się telefonicznie? czasem sms - dwa dziennie, czasem wcale

Gość Jo-aa-nn-aa
eta, w kazdym zwiazku jest inaczej, co nie znaczy gorzej

1. Codziennie (mieszkamy razem) 2. Nie 3. Częściej się nie da:) 4. 3-4 razy w tygodniu 5. Czasem kilka razy dziennie, czasem wcale, zależy jak leży:D