Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asnuinujononon

Czy mandat za picie w miejscu publicznym można dostać do skrzynki pocztowej ?

Polecane posty

Gość asnuinujononon

Jw. Wczoraj piłem piwo z kolegami, mniejsza z tym, przejeżdżał akurat radiowóz. Panowie na pewno widzieli, że mieliśmy piwo, ale po prostu przejechali dalej. Czy jeśli w miejscu gdzie piliśmy są kamery to taki mandat można dostać do domu do skrzynki ? Wybaczcie głupie, być może, pytanie :). PS: Jedno wiem na pewno, następnym razem będę pił piwo w domu :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanocojets
po nagraniu z kamery nie zidentyfikuja, kim jestes, chyba ze jestes poszukiwanu, badz byles notowany :P

Gość jaaaaa234567890-=
a mials na twarzy napisane twoje imię i nazwisko? niby skad beda wiedzili kto to jesst

Gość nie miałes gdzie pić piwa
tylko przed kamerami? Myślę, że powinni wręczyć manadat ale pocztą to chyba nie:O

Gość ,.,.,
Jezu, ile ty masz lat? :O doopy im sie nie chcialo do Was fatygowac nawet to myslisz, ze Cie identyfikowac beda?

Gość asnuinujononon
Nawet nie wiem czy tam były kamery :). Dzięki za odpowiedzi. Wiecie nie chciałbym do domu dostawać mandatu. O to tylko chodzi, bo mam trochę kasy zatem jeśli jakiś by przyszedł to bym zapłacił. Miałem takiego farta, że jak tylko otworzyłem piwo zobaczyłem policję. Tak zawsze pije w domu :). Z drugiej strony ciesze się, że jeździ dużo patroli. Na moim osiedlu jst bezpiecznie.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanocojets
nawet gdyby cei zlapali to przy odrobinie szcescia dostalbys upomnienie. ja juz tyle razy zostalam na piciu w msc publicznym przylapana, ze gdyby mi za to mandatty powystawiali, to bym sie nie wyplacila do konca zycia :D

Gość asnuinujononon
Ja pierwszy raz miałem taką sytuacje, może dlatego, że pije rzadko, zazwyczaj w domu. Jak gdzie indziej to zazwyczaj w takich miejscach żeby się nikomu nie naprzykrzać :). Zastanawiałem się z resztą nad pracą w SM w przyszłości i nie wiem czy taki mandat by mi nie zaszkodził. (Ciężko o pracę , a w SM może by przyjęli. Dużo schudłem dbam o sprawność :P wolałbym do policji iść, ale nie mam prawka i nie chcę go na razie robić i mam kat. d)

Gość asnuinujononon
Do lasu kawał drogi :) Najlepiej pić przy własnym stole albo w barze :)

Gość asnuinujononon
Aż mnie zdziwiło, że nam odpuścili. Mój kumpel ich nie widział i zamiast odłożyć swoje piwo, wychylał je :).

Gość asnuinujononon
Dziękuję wam uprzejmie za odpowiedzi :). Muszę już iść, obowiązki wzywają. Trzymajcie się ciepło:).

Gość asnuinujononon
Jeszcze jestem to odpowiem, nie wiedzieli :). Miasto dosyć spore jest, ale ma rozbudowany monitoring. Teraz już serio muszę iś, bo się zasiedziałem zbyt długo :) pa :)