Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka23x

podróż poślubna-Kreta

Polecane posty

czesc! wybieram sie w podróż poślubną na Kretę, konkretnie hotel Peninsula Agia Pelagia czy moze ktos byl w tym hotelu? czy ktos z Was byl an tej wyspie?jak Wam sie podobalo? prosze o opinie

Gość krok donikad
nie kojarze hotelu ale sama wyspa jest boska jedne z najfajniejszych wakacji tam spedzilam :)

widocznie musze sie oprzec na opiniach z neta mam nadzieje ze one sie sprawdza

Gość Stuprocentowa_Księżniczka
he he ja też jadę do Agia Pelagia, też w podróż poślubną:)

Gość Stuprocentowa_Księżniczka
nawet hotel ten sam:D

my również spędziliśmy naszą podróż poślubną na Krecie- wyspa piękna;) Ale w innym hotelu. pozdrawiam;)

stiporcentowa_ksiezniczka i jakie masz wrazenie?bo ja mysle ze musi tam byc super ale obawiam sie bo wiesz rozne opinie czytalam a wsrod nich byly i 2 negatywne kiedy lecicie?

Gość gigli
Kreta zachwyca, ale teraz przytłoczyć ją mogą turyście :/ z resztą jak chyba wszystkie piękne i dostępne zwykłym turystom miejsca. http://www.sky4fly.net/

Z ostatniej chwili. Dosłownie, bo znajoma wróciła dzisiaj. W porównaniu z ubiegłym rokiem wszystko mocno podrożało. Jeśli ktoś planuje jakiekolwiek zakupy, wstępy, wycieczki, to powinien wziąć dwa razy tyle na wydatki, co w zaszłym roku. Poza tym czuje się jakieś zdenerwowanie, kraj bankrutuje, tubylcy mocno zdenerwowani, niepewni jutra, czasem niegrzeczni, co się nie zdarzało. Ponoć zmieniło się mocno na niekorzyść, choć z drugiej strony, zawsze trzeba mieć nadzieję, że dobrze będzie.

Krete wspominam milo ale bez szczegolnych emocji aczkolwiek jak sie chce moze byc bardzo milo i romantycznie;) ja po prostu nie przepadam za basenem srodziemnomorskim;/ w srodku wyspy sa gory a w zachodniej czesci miasta takie jak np. chania, polecam tez drinka w retymnonie - nie bede opisywac walorow i atarkacji bo to mozna sobie w necie spr. - ogonie mysle ze wyspy greckie to wzglednie mile miejsce na podroz poslubna cenna uwaga kolegi powyzej

Gość klassi
Ja nie byłam jeszcze na Krecie, ale chyba taki wyjazd wolę sobie zastawić na jakieś wakacje niż na podróż poślubna. Ja zastawiam się czy po tym całym organizacyjnym szumie związanym ze ślubem nie wolałabym odpocząć i po prostu poleniuchować w wyjątkowej atmosferze. Ten Głęboczek na Pojezierzu Brodnickim wydaje się być ciekawym miejscem. Mają tam winoterpię ;) kusi...W ogóle nie wiedziałam, że ten rejon jest taki ładny i malowniczy. Cieszy mnie to, że w Polsce jeszcze istnieją takie zakątki.