Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasija234Lbl

CZy jej facet jes tnormalny !!???

Polecane posty

Gość EngineLiga
To ona jest z nim, a nie Ty. jakby ona byla taka jak Ty to juz by sie rozstali. a ty materialistko zastanów sie nad glupotami, ktore wypisujesz.... Nie chcial to jej nie kupil, moze nie czul takiej potrzeby zeby jej cos kupowac, jego pieniadze i moze robic z nimi co chce, nawet sobie tylek podcierac, a ciebie to najmniej powinno obchodzic.... Ciesz sie ze Ty masz sponsora i daj spokoj siostrez.

Gość sdfg
a niby dlaczego on ma ja sponsorowac? kupil bo ma, twoja siostra woli wydac na studia. malzenstwem nie sa by sie dzielic

Gość a to nie jest tak...
a może on jej proponował, tylko ona nie chciała? ja przynajmniej bym tak zrobiła na jej miejscu.

Gość EngineLiga
W głowie się nie mieści.... On jest normalny, ty nie jesteś normalna.... Moze sama potrzebujesz sponsoringu, a nie mozesz i rozgrywasz swoje niespelnione zyczenia na siostry zyciu?

Gość Kasija234Lbl
ja mam męża :)

Gość EngineLiga
czytala, i wlasnie dlatego nie mozesz.... O to mi chodzi....

Gość Piterak
Wydaje mi się,że nie powinnaś się wtrącać. To jest ich prywatna sprawa i nie powinnaś się w to mieszać. Nie masz tak naprawdę pewności jak wygląda ich relacja. Może ona po prostu sobie nie życzy żeby chłopak kupował jej prezenty! Daj twoje j siostrze samodzielnie podjąc decyzję, w końcu jest dorosła

Gość Izaaan220
Twoje podejscie to tragedia;) nie wyobrazam sobie wymagac od chlopaka prezentow i ciuchów!! Jestes z mezem z milosci czy dla kasy!? Sa szczesliwi to sie nie wtracaj! ;)