Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasija234Lbl

CZy jej facet jes tnormalny !!???

Polecane posty

Gość Kasija234Lbl

Moja siostra wczoraj byla na zakupach ze swoim obecnym narzeczonym, po zakupach wpadli do mnie i meza na ciasto i oczywiscie pochwalic sie nabytkami. Siostra studiuje, sama płaci za studia i nie starcza jej nie raz pieniedzy zeby po wyplacie kupic sobie fajny ciuch czy cos dla siebie. na takie rzeczy musi odkladac. On pracuje i nie brak mu na swoje pierdoły i zabawki. I UWAGA! O ZGROZO! on kupil sobie chyba ze 3 pary spodni, krotkie spodenki, 6 koszulek a jej nie zaproponowal ze jej kupi choc jedna glupia rzecz. JAk ona sie z nim musiala czuc na tych zakupach ?? Ja jak poznalam swojego K tez on pracowal, ja sie uczylam w liceum i choc nie chcialam od niego pieniedzy i prezentow sam mi to proponowal. I gdyby sytuacja byla odwrotna ja pewnie tez bym mu sama z siebie chetnie robila jakies niespodzianki..

Gość dsds
no jak sie musiala czuc? normalnie. jak jej nie stac to nie kupuje i tyle.

Gość Kasija234Lbl
ej no ale bez przesady jak od dba o swoja kobiete ? :/

Gość kamiska42
nie jest normalny! cham i tyle!

Gość kamiska42
a ile siostra i ten jej chłopak mają lat?

Gość Kasija234Lbl
ona ma 22 , a on 26 ... sa razem 4 lata.

oj znam ten przypadek... moja siostra w ta sobote wychodzi wlasnie za takiego... maja dziecko i na pieluchy nawet skapi a sobie buty ostatnio kupil za 200zl - takie same jak pokazywalam mu tydzien wczesniej ale za 60zl !! wszystko wylicza i przeklada na kase... ale moja siostra glupio nie chce mnie sluchac :(

Gość EngineLiga
Daj spokoj, przesadzasz.... Chlopak nie ma obowiazku jej nic kupowac, a ona skoro nie miala kasy i zle by sie czula to by nie poszla... Moze jest mniejsza materialistka od ciebie i jej taka sytuacja nie przeszkadza....

Gość Kasija234Lbl
idiota od co. potrafil narzekac ze ma nie nosic tyc butow bo mu sie nie podobaja to neich jej ku*** kupi drugie :[ :[

Gość Kasija234Lbl
chlopak nie ma obowiazku dobrze,ale w milosci nic nie robi sie z obowiazku. serca tez nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kasija234Lbl
z tego co wiem to ona problemu nie robi ale na pewno bywa ze jej smutno a on!? nie widzi? :O żona-swojego-męża lepiej nic nie radzic bo jeszcze siostra ciebie znienawidzi za odradzanie meza jak zakochana ja tez sie nei mieszak ale szlak mnie trafia jaki to cham

Gość wodawodawoda
Nie rozumiem, co w tej sytuacji jest takiego nienormalnego ?

Gość EngineLiga
Boze, przearazacie mnie dziewczyny... Nie wierze ze zyje w takim swiecie gdzi od chlopajka sie wrecz oczekuje kupowania prezentow, ciuchow.... a jak jej nie kupil to znaczy ze jej nie kocha? Ludzie, litosci... To tak jakbys oczekiwala od swojej bogatszej przyjaciolki zeby Ci cos kupowala.... Ogarnij sie Kobieto...

Gość Kasija234Lbl
ona zakochana zrobilaby dla niego wszystko chyba:/ zawsze umiala go zaskoczyc milym drobnym gestem i boli mnie ze on jej chyba wcale nie docenia tego ile dla niego robi i traktuje ja jak rzecz przypisana do siebie juz na amen

Gość Kasija234Lbl
on ma nadmiar gotowki na pierdoly :/ gdyby nie mial nie przyszlo by mi do glowy go tam zjechac.

np. facet mojej sis... wprowadzil sie do niej (MAJA DZIECKO) i placi 600zl do mieszkania... kredytu nie spalaca z nia bo to nie jego mieszkanie... zarabia 2tys ... 600zl daje do mieszkania ... a reszte sobie chowa.. jak mowie o tym sis ona.. ze on dla dziecka odklada... ta napewno jak np. pieluchy liczy jak sie mala opieuje i dozuje mi ile mam zmienic ... ehh

Gość Kasija234Lbl
powiedzcie mi dziewczynki i skad sie biora tacy idioci? wszyscy faceci sa naprawde tacy bez serca? ciesze sie ze moj ukochany byl zawsze wporzadku w stosunku do mnie. . .nawet nie wiecie jak sie ciesze i jak mi przykro ze taka sytuacja wyniknela u mojej siostry :(

Gość Kasija234Lbl
Ja go od pcozatku jakos tak ocenialam ze jest ladny i pusty i nie potrafi o kobiete zadbac :[ o facecie ile jest warty swiadczy fakt jak potrafi zadbac o swoja kobiete! i juz

Gość kseniaaaaaaO
a nie jest jedynakiem przypadkiem ten jej facet? wychowany na takiego moze nawet rodzice nieswiadomi byli co z niego wyrosnie i chlopaczek nie widzi w fakcie nic zlego :/ najgorzej...

Gość tdgtdsc
może niech twoja siostra znajdzie sobie po prostu sponsora, wtedy pewnie będzie szczęśliwa

Gość wodawodawoda
Czy to, że chłopak nie kupuje ubrań swojej kobiecie jest dziwne ?! Nie wiem.. chyba troszkę (autorko wątku) przesadzasz. Poza tym powinnaś pogadać z siostrą.

Gość Kasija234Lbl
Jest jedynakiem ! dlatego o nia nie dba! licza sie tylko jego korzysci i jeszcze smie jej stawiac warunki i wymagac :/ przydalo by mu sie dostac w dupe od zycia i jeszcze do niej wroci w podskokach. mam nadzieje zeby wtedy do niego nie wrocila! mialam takiego i rok pozniej dokladnie blagal mnie zebym wrocila bo mnie kocha bo mu sie z ta jego zajebista dupa nie ulozylo. mowil mi ze mam grube uda i ze mam sie opalic bo mi blizny widac:/

Gość Kasija234Lbl
wlasnie moje pytanie brzmi czy mam pogadac z siostra jednak o nim? jak mam jej odradzic chlopaka z ktorym jest lat 4 i stracila dla niego glowe. on z nia mialby w zyciu krolewsko bo glupia idiotka zrobilaby dla niego wszystko a mnie to booli !!!!!!!!!!!1 :/

Gość OneTwo
Powinni się rozstać, a ona powinna sama zarabiać na swoje potrzeby, a nie liczyć na drapane.

Gość a to nie jest tak...
że po prostu zazdrościsz jej posiadania faceta i koniecznie chcesz rozwalić jej związek, żeby też była sama? takie odnoszę wrażenie. bez przesady, ja wobec mojego faceta nie mam żadnej postawy roszczeniowej, wręcz wolę, żeby mi nic nie kupował, sama chcę zarobić na swoje. mężczyzna nie ma żadnego psiego obowiązku sponsorować zakupy swojej kobiecie. jeśli dla was partner to tylko skarbonka, to gratuluję.

Gość wodawodawoda
Ale w czym dokładnie leży problem ?! Bo jeśli oceniacie wartość mężczyzny na podstawie ilości prezentów to Gratuluję :(

Gość a to nie jest tak...
dobra, masz męża, nie doczytałam. zwracam honor.