Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allan-starski

Obróbka zdjęcia w Photoshopie - PROFESJONALNA!! Prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość allan-starski

Czy znajdę tu kogoś kto obrobi mi fotkę w Photoshopie? (Nie moją jak by co ) Chodzi o profesjonalną przeróbkę. Do zrobienia, m.in wyszczuplenie sylwetki, zmiana tła i dodanie innych szczegółów. Bardzo mi zależy, proszę o odpowiedzi. Zdjęcie i dokładne polecenie co do obróbki wyślę na maila. Piszcie, najlepiej na maila: allan-starski@wp.pl Lub też na tym forum.

Gość Ogar !
Za friko?

Gość Tez chcialam zadac to samo
pytanie. W koncu za pomoc profesjonalisty powinno sie odpowiednio zaplacic

Gość allan-starski
aha! chcę też mieć powiększonego siurka, bo w naturze ma tylko 9cm :O

Gość fajnazbyt0987
polecam lodzika z połykiem za 50pln

Gość Ode mnie ktos ostatnio chcial
za darmo strone www

Gość jaaaaa234567890-=
była tu raz dziewczyna ktra sama zaproponowała taka obróbke wysylali jej zdj na maila potem tu dzekowali robila to za darmo oczywiscie moze jeszcze tu jest poszukaj w wyszukiwarce tego topiku ona tam miala podanego maila

Gość fgdfdffdf
no sorry ale jak wy tumany za glupia gotową stronę sciagnieta z zagranicznego serwera chcecie1000 zl to ja sie nie dziwie. głaby sciagną gotową strone, dodadzą tekst i za to ccha 1000 zl, debile

Gość allan-starski
Wasze dowcipy są kiepskie jak wasze odbicia w lustrze. Widzę, że nie macie innych sposobów żeby się dowartościować, współczuje .... Już sobie poradziłem, są na świecie ludzie którzy zwyczajnie bezinteresownie potrafią pomagać.

Ten, kto chcial za darmo strone www, chcial tez za darmo ikony i bannery do niej, a strona byla dosc skomplikowana. Jakies 5 dni roboty

Gość allan-starski
A poza tym, nauczcie się czytać osiołki. Bo chyba umiejętność czytania ze zrozumieniem wam zanikła ...

To nie sa dowcipy. Nie czuje sie gorsza z powodu ze nie pomagam bezinteresownie osobom ktore chca mnie na cos naciagnac i nie maja ochoty placic za dobrze wykonana robote.

Gość Allan ma rację, ja też szukam
osobnika który mi wybuduje wybuduje dom. Oczywiście powinien znać się na podłączaniu kanalizacji itp. Proszę podać maila, prześlę wymogi. Buraki nie chcące bezinteresowanie pomagać proszę o milczenie.

I co się tak frustrujesz autorze, masz zdjęcie obrobione to się ciesz, że głupka znalazłeś, chociaż wątpie by profesjonalnie ktoś w ciągu niecałej godziny ci obrobił to zdjęcie.

Gość Allan ma rację, ja też szukam
p.s. bardzo mi zależy. Szukam też osoby która prześle 1 000zł na wskazane konto. Mogę podziękować na forum w osobnym temacie ;)

Gość allan-starski
W zasadzie to po co się odzywacie skoro nie potraficie pomóc? PS. Dziękuję Ci za pomoc Aniu. Dziewczyno, o to chodziło, jesteś wielka! :D

Gość fgdfdffdf
to sa debile, kiedys napisalam do goscia ile by kosztowalo napisanie prostego programiku, doslownie KILKA LINIJEK PROGRAMU, i nie dosc, że tuman zazyczyl sobie 100 zl :D to jeszcze nawet nie wiedzial z jakiego wzoru skorzystac i cchial zebym mu przeslal materialy :D więc to są totalne głąby, za byle co biorą grubą kasę

:D :D :D

Gość allan-starski
Oj dzieci dzieci. Dla kogoś kto sie zna na obróbce fotek wystarczyło 30 minut :) A przy tym zdjęciu nie było tak wiele roboty, parę trików i ktos kto zna się na Photoshopie dał radę. A Wam współczuję ... :D

fgdfdffdf - jesli tak sie cenisz, to prosze bardzo ;)

Jaki głupek :D Na odwal ja usuwam tło w 5 minut, dodaje tło w 2, ale jest na odwal, a ręcznie jest trochę pracy przy wyszczuplaniu jeśli ma to wyglądać wiarygodnie.

Gość MariannaElena
Wiesz, wolę być głąbem biorącym za parę minut roboty grubą kasę, niż takim inteligentem jak Ty, biorącym grosze za pół dnia pracy. Co do Autora - gratuluję, że trafił na cudotwórcę. Wyznaję, że osobiście sama bym się prawdopodobnie nie zmieściła w pół godziny, jeśli chodzi O PROFESJONALNĄ obróbkę. Bo pozostalyby slady, które PROFESJONALISTA na pewno by wychwycił ;-) Gratuluję też znalezienia wolontariusza, natomiast głębokim niesmakiem napawa mnie fakt, że ludzie oczekują wręcz od innych jakichś świadczeń za darmo i są głęboko oburzeni, że inni woleliby otrzymać pieniążki za swoją pracę. Mi byłoby wstyd...

Gość MariannaElena
prawda jest taka ze ja tez jestem strasznym debilem ale po prostu korzystam z tego, ze inni są zdesperowani, odwale robote byle jak, kase mi zaplacą, a co potem to juz mnie nie obchodzi bo kasa i tak moja :) ide zrobic kupe

Gość MariannaElena
Ja nie mogę z tego tematu :-) ktoś się wkurzył i mi zazdrości ;)