Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gladiator.

Oto mój ideał osoby jaką chciałbym być

Polecane posty

Gość Gladiator.

Opiszę Wam ideał osoby, jaką chciałbym być... zacznę od wyglądu: 181cm, 85kg mięśni, 41 w bicepsie, fajny zgrabny tyłek, twarz mógłbym mieć taką jaką mam obecnie z tym że: aby była proporcjonalna do ciała + ładne równe białe zęby i tatuaż na lewej ręce mniej więcej od barku do końca bicepsu i delikatnie aby wchodził na lewą pierś a więc tyle jeśli chodzi o wygląd... a teraz o charakter: pewny siebie, w chuj inteligentny... dosłownie abym rozpierdalał inteligencją, mądry, oczytany, ambitny, odważny, rozrywkowy i z dużym poczuciem humoru (to jedyna cecha, którą obecnie posiadam) no i pozostają umiejętności jakie chciałbym posiadać: - abym trenował parę lat sztuki walki, abym zajebiście się bił - znający z 3 język - znakomity kucharz, masażysta i wspaniały kochanek - ukończyć studia chemiczne na uniwersytecie i ewentualnie zaocznie fizjoterapie do tego fajnie by było mieć dzianych rodziców, fajny domek dwu piętrowy na nowych osiedlach w tzw. "segmencie" do tego fajną działeczkę z dużym ogrodem po za miastem + dwa własne samochody = nowe audi a3 - 5 dzwiowe i Toyote rav4 również pieciodzwiową to mój ideał, marzenie osoby jaką chciałbym być :) szkoda, że tak naprawdę praktycznie po za może trzema cechami lub jakąś rzeczą nie jestem w stanie tego osiągnąć

marzenia prawiczka szaraka dom w segmencie ? masakra , takie samo badziewie jak mieszkanie w bloku :O

Gość Gladiator.
z tym, że jestem szarakiem absolutnie się zgodzę.. ale prawiczek? jeśli nie wiesz to nie pisz...

Przecież każdy ma marzenia i nie jest dokońca zadowolony z siebie, chyba, że jest się zadufanym baranem to może nie...

Gość timon i pumba akunamatata
laura, kogo chcesz oszukać? widać ze jestes facetem, piszesz jak facet... ciota z ciebie i tyle pewnie jesteś większą ciotą niż ten dzisiejszy prawik który założyl z 5 tematów.. jak mu było , prawiczek bez przyszlosci?

Gość bejbe bejbe ......
takiemu to bym chętnie wskoczyła do łóżka :)

Gość chwileczke...
to znaczy ze jak jestem zadowolony z siebie to jestem zadufanym baranem? :D ludzie, jacy wy sfrustrowani.... :o :D

To, że jesteś zadowolony z siebie nie oznacza, że jesteś ideałem i masz wszystkie zalety, bo idealni ludzie nie istnieją.

Gość chwileczke...
a gdzie ja napisalem, ze jestem idealem? :D poza tym co to znaczy ideal? kazdy ma inne wyobrazenie, wiec moze ogarnij sie :D

No i właśnie, dla każdego ideał wygląda inaczej więc nie ma sensu dorównywanie ideałom, a ludzie, którzy są bezkrytyczni wobec siebie, zatrzymali się w rozwoju.

a powiem Ci ze jak tak to czytam to jestem gdzies za polowa twoich osiagniec , podarowalem sobie tatuaz oraz te 2cm wzrostu :D

Gość a co to qwa jest
MATKO, Laura, Ty JESZCZE TU siedzisz?:D pozdroofki od soofki.;)

Gość Gość gość
22 godziny temu, Ariel Ortega napisał:

Pisałem ten post 8 lat temu... i niestety praktycznie nic się z niego nie spełniło :(

W takim razie zmarnowałeś sobie 8 lat życia. Miałeś mnóstwo czasu, żeby ćwiczyć, uczyć się, pracować. Gdzie w tym czasie podziewałeś się?