Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafo

niechec do karmienia piersia

Polecane posty

Gość kafo
naszczescie zyjemy w takich czasach ze jest dostepy do wszystkiego i wiele mozliwosci............no troche niesprawiedliwe ze niektore kobiety chca karmic piersia a nie moga........gdybym mogla to bym z taka sie zamieniła i oddała swoj........

kotaka, karmienie bylo koszmarem, bo sutki strasznie bolaly plus karmienie trwalo ok. 1h-1,5h. ja na twoim miejscu poszla bym do poradni laktacyjnej

Gość Dobromira 21
jelsi sie meczysz to daj butle; albo psycholog.

Gość kafo
juz sie nie męcze bo od wczoraj malenstwo jest na butelce odrazu lepiej sie czuje.....i coreczka zadowolona bo wkoncu porzadnie najedzona :D

Gość Julita 25 :)
Witam seredecznie Staram się z chlopakiem o dziecko. Jeszcze troche czasu zostało do porodu hehe ale juz teraz zastanawiam się czy będę karmiła piersią czy butelką. Wolałabym karmić butelką ponieważ wiele moich koleżanek, które karmiły w naturalny sposób narzekają teraz na swoje piersi. Dla mnie wygląd zewnętrzny jest ważny (tak możecie wyzwać mnie od pustaków) a tym bardziej wygląd moich piersi. Wiem, że napewno sylwetka na początku nie będzie taka sama jak przed porodem ale chcę zminimalizować wszytskie "uciążliwości" po ciąży. Z drugiej strony słyszałam taką opienię, że właśnie karmienie buetlką przyczynia się do tego ,że piersi zwisaja i sa mniej jędrne dlatego,że biust zmiejsza się bardziej gwałtownie niż porzy karmieniu naturalnym. Proszę doświdczone mamy o wypowiedź.