Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do Mam Mam

KOBIETKI CO PRZYDAŁO WAM SIĘ OD GOŚCI PO URODZENIU

Polecane posty

Gość pytanie do Mam Mam

Dziecka? Chodzi o czas odwiedzin kiedy rodzina po raz pierwszy widzi nowonarodzone Dziecko. Co najbardziej Wam się przydało z prezentów?

Gość zimna cola
nic, wszystko miałam swoje,

pieluszki i kasa, ale generalnei moja rodzina pytała co chcę - więc chciałam oprócz tego chustę do noszenia, grzechotkę, ciuszki dla starszych niemowląt (bo dla noworodków dostałam juz wcześniej pełno), parasolkę do wózka,

kosmetyki np mustella, emolium, pieluszki, ubranka ale te większe typu 80-86 bo w takich maluszek pochodzi dłużej

wszystkie prezenty sie przydaly, ale dlatego, ze pytali sie nas czy to akurat chcemy i my mowilismy, ze tak. Dostalismy komplet pieluszek wielorazowych, hustawke, krzeselko, ubranka 3-6 i 6-9 miesiecy, zabawki, elektryczna nianie, kilka paczek pampersow i kosmetyki. Jak sie pytaja co ci jest jeszcze potrzebne, a tobie jest glupio powiedziec co bys chciala bo np. nie wiesz jaki jest budzet tego zakupu i nie chcesz nadwyrezac portfela, to sie zapytaj o czym mysla i wtedy mozesz powiedziec, ze ok, lub ewentualnie skierowac ich mysli na inne tory. W sumie nie mielismy nietrafionych prezentow.

to zależy też od ceny??? jak ma to być coś za 200-250 zł to fajną sprawą jest krzesełko do karmienia, przydaje się bardzo długo

hmm moi troche nie pomyśleli ;) podostawałam głównie ubranka i siostra cioteczna od której dostałam najwięcej to tak z głową kupowała ale dostałam dwa komplety(śpiochy i kaftanik) które kompletnie sie nie przydadzą ;) bo jeśli ms sie dziecko warstwwami ubierać to w tym by mi sie ugotowało ;) jeden komplet z grubego polaru a drugi z grubego weluru :-] bardzo sie przydały pieluchy :D karuzelka bo ta którą kupiłam sama popsuła się kilka dni temu ;) grzechotki,troche ubranek co teraz też nosi i co później będzie nosić ;) kurcze tych ubranek nadostawałam od wszystkich za kilkaset złotych. ale masa to na później jeszcze a córka ma 4 miesiące ;)