Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjghkuiokhy

POLITECHNIKA RADOMSKA- CIEZKO TAM JEST? RADOM FAJNE MIASTO???

Polecane posty

Gość hjghkuiokhy

chcicałabym studiowac ekonomie. Tam na ekonomii jest chyba specjalność rachunkowosc, wiec interesowałoby mnie to. Proszę wypowiedzcie się kochani:)

Radom to jedno z najniebezpieczniejszych miast w Polsce, jest tam do tego brzydko, obskurnie pełno meneli, kiboli, nie ma pracy, dobrych klubów Politechnika pożal sie Boże.... Odradzam stanowczo!!!!!!

Gość hjghkuiokhy
własnie tak myslałalam:(

Polecam za to Kielce!!! Politechnika bez porownania lepsza a i samo miasto rewelacyjne do studiowania :D

Gość jestem z radomia
hmmm nie wiem jak politechnika, bo nie studiuję i nie mam znajomych tam uczęszczających, ale mieszkam w radomiu od 23 lat. Nigdy nie miałam tu żadnych nieprzyjemności. Mieszkam w centrum. Na moim osiedlu są w porządku ludzie. Często wracam do domu w nocy, jeżdzę autobusami nawet na Potkanów jeśli ktos zna radom to wie, ze niby najgorsza czesc radomia. Nigdy mnie nie skrojono, nigdy nikt mnie nie zaczepial w jakis chamski sposob. Ja tu sie czuje bezpiecznie. Prace mam odkat skonczylam liceum. Lubie radom:) a czy tak brzydko? rzecz gustu mi sie podoba

Gość martka chyba w radomiu
nie była długo, bo nie wie że radom się zmienia z dnia na dzień, na lepsze a kielce... bez komentarza

A jaka masz prace? Bo mnie chodzilo o prace dla ludzi po studiach a nie jakies dorywcze robotki w spożywczym czy cos takiego Nie mowie ze to jest zle czy cos tylko mialam na mysli ze konczysz studia w danym kierunku i co wtedy...

Gość marta cos tam
trochę pokory, Radom przynajmniej jest blizej warszawy, polecasz Kielce bo co??? Nie udało sie dostac do Krakowa czy Wawy????:D hahahahahah

Gość ldjlk
Kielce? ty dziewczyno chyba nigdzie poza Kielcami nie byłaś skoro je polecasz żal mi cie :O

Gość jestem z radomia
Jestem higienistką stomatologiczną. Skończyłam resocjalizacje, ale wiadomo jak po takich studiach. Poszłam na studium 2 letnie i zrobiłam higienistkę stomatologiczną. Teraz pracuję mam umowę na stałę zarabiam 2300zł. Po liceum owszem w trakcie studiów pracowałam w sklepie obuwniczym nie była to praca marzeń, ale zarobki były. Więc ja nie mogę narzekać. Jednak pracy po studiach w swoim kierunku szczerze mówiąc nigdzie nie znajdziesz, albo bardzo ciężko będzie.

Gość jestem z radomia
i to nie tylko w Radomiu, ale i Kielcach itd.

Gość gość
Popieram: "jestem z Radomia", również kończyłam szkołę policealną- NOVA, na kierunku Opiekun medyczny i teraz mam świetną pracę i dobre zarobki!!! Z legitymacją nie ma problemu, jak i z zaświadczeniami. W NOVA można wybierać kierunek, jaki się tylko chce i to bezproblemowo ! ;)